Buzz

Αυτό είναι τo βίντεο του μεθυσμένου Τζόνι Ντεπ που αποδεικνύει την κακοποίηση της Αμπερ Χερντ

στα 10

Ενα βίντεο που τράβηξε η ίδια η Αμπερ Χερντ με το κινητό της, κάνει το γύρο του κόσμου, δίνοντας τροφή στο επεισοδιακό διαζύγιο των δύο σταρ.

Αυτό είναι τo βίντεο του μεθυσμένου Τζόνι Ντεπ που αποδεικνύει την κακοποίηση της Αμπερ Χερντ

Μετά από αρκετές εβδομάδες όπου κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα καινούριο για το επεισοδιακό διαζύγιο του Τζονι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ, το οποίο στιγματίστηκε από τις κατηγορίες της Χερντ για τη βίαιη κακοποίησή της από τον Ντεπ, μερικές νέες εξελίξεις φέρνουν και πάλι το θέμα στις πρώτες σελίδες των ταμπλόιντ και στα βάθη του celebrity κουτσομπολιού.

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Αμπερ Χερντ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει όπως είχε κληθεί σχετικά με την αίτηση διαζυγίου και τώρα, ώρες μετά, ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου απεικονίζοντας τον Τζόνι Ντεπ σε έξαλλη κατάσταση να βρίζει και να σπάει πράγματα - φανερά μεθυσμένος (ίσως εδώ ήταν λίγο περισσότερο λιώμα) και βίαιος απέναντι στην Αμπερ Χερντ.

Διαβάστε ακόμη: Η Βανέσα Παραντί στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ εν μέσω του «άσχημου» διαζυγίου του με την Αμπερ Χερντ

Amber Heard Divorce H Αμπερ Χερντ την ημέρα της αίτησης διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεπ

Το βίντεο τράβηξε η Χερντ πολύ πριν την αίτηση του διαζυγίου που έγινε στις 21 Μαΐου, αλλά μαζί του κυκλοφορούν και φήμες πως στο μοντάζ έχουν κοπεί επίμαχες σκηνές που δείχνουν πως ο τόνος του βίντεο ήταν πολύ διαφορετικός, όπως επίσης είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο στη δίκη, αφού είναι πασιφανές πως ο Τζόνι Ντεπ δεν είχε γνώση ότι η κάμερα του κινητού της Χερντ ήταν ανοιχτή.

Δείτε εδώ την τελευταία, θλιβερή κοινή εμφάνιση της Αμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ.

Johnny Depp Amber Heard Φωτογραφία από την κακοποιημένη Αμπερ Χερντ την ημέρα της κατάθεσης του διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεπ

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου:


Διαβάστε ακόμη: