Buzz

Πώς ξαναερωτεύεσαι τον Τζόνι Ντεπ

στα 10

Τον βλέπεις να ερμηνεύει το «Heroes» του Ντέιβιντ Μπόουι μαζί με τους Αλις Κούπερ και Τζο Πέρι («Hollywood Vampires»).

Πώς ξαναερωτεύεσαι τον Τζόνι Ντεπ

Δεν θα το κρύψουμε. Εδώ και 4 χρόνια περίπου ανησυχούμε για αυτό το αγόρι. Ξεκινώντας με το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ), ο 56χρονος πρωταγωνιστής μοιάζει να βρίσκεται σε παρακμή - τόσο με την καριέρα του, όσο και με την προσωπική του ζωή. Δεν έχει κάνει μία επιτυχημένη επιλογή εδώ και καιρό, τα χρέη του έχουν βγει στη δημοσιότητα, η τελευταία συνέντευξή του στο Rolling Stone έδειχνε έναν άνθρωπο στα όριά του, ενώ οι φωτογραφίες του στον Τύπο ανάβουν κάθε μήνα που περνάει ένα κόκκινο φως συναγερμού: αν το εξαιρετικά αδυνατισμένο του κορμί δεν είναι για κάποιο νέο ρόλο, ο Ντεπ έχει πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες: Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;

Και να ένα βίντεο που έσκασε το timeline μας ξαφνικά και έλαμψε ο τόπος. Γιατί, όταν ο Ντεπ φορά την ροκ περσόνα του, όλα είναι λίγο καλύτερα.

Μέλος των Hollywood Vampires, της σούπερ μπάντας που έφτιαξε με τους Αλις Κούπερ και Τζο Πέρι (κιθαρίστα των Aerosmiths), ο Ντεπ ερμηνεύει το «Heroes» του Ντέιβιντ Μπόουι με μία κατεστραμμένη φωνή που του ταιριάζει.

Αλλωστε αυτή η μπάντα σκοπό έχει να προτείνει καταφύγιο σε αρκετούς κατεστραμμένους. Το «Hollywood Vampires» αναφέρεται στο κλαμπ που σύχναζαν και έπαιζαν από τον Αλις Κούπερ μέχρι τους Τζον Λένον, Ελτον Τζον, Κιθ Μουν και δεκάδες άλλους, την εποχή της ελευθεριότητας του αλκοόλ και των ντραγκς. Μάλιστα, ο Κούπερ λέει ότι είχαν ένα παιχνίδι μεταξύ τους: όλοι έπρεπε να πιουν μέχρι το σημείο που δεν θα μπορούν να σταθούν όρθιοι.

Σήμερα, το όνομα στέκεται συμβολικά και τιμητικά προς όλα αυτά τα βαμπίρ. Με τους Hollywood Vampires έχουν κάνει cameo από τον Τομ Μορέλο (Rage Against the Machine) και τον Μέριλιν Μάνσον, μέχρι τον Πέριλ Φάρελ (Jane's Addiction) και τον Γκίζερ Μπάτλερ (Black Sabbath).

Πατήστε το play και δείτε, επιτέλους, τον Τζόνι να χαμογελάει. He, he could have been king...

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: