Buzz

Καλή ζωή ή χρεοκοπία; Ο Τζόνι Ντεπ ξοδεύει περισσότερα από 2 εκ. δολ. την ημέρα!

στα 10

Πρώην οικονομικοί ατζέντηδες του Τζόνι Ντεπ άσκησαν μήνυση, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους και έτσι οδηγήθηκε στη χρεοκοπία.

Καλή ζωή ή χρεοκοπία; Ο Τζόνι Ντεπ ξοδεύει περισσότερα από 2 εκ. δολ. την ημέρα!

Την πρώτη μήνυση την έκανε ο Τζόνι Ντεπ, που αφού την έβγαλε καθαρή γενικώς με το διαζύγιο από την Αμπερ Χερντ και διασκεδάζοντας με το γεγονός πως παραμένει ο πιο άδικα ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στο Χόλιγουντ, μήνυσε την εταιρία που διαχειριζόταν τα οικονομικά του με την κατηγορία πως τον οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Με τη μήνυσή του ζητούσε 25 εκατομμύρια δολάρια σε ζημιά, ενώ κατηγορούσε την εταιρία ότι δεν πλήρωσε εμπρόθεσμα τους φόρους του ηθοποιού με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πληρώσει περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζ. Κ. Σίμονς αντιμέτωποι με ζόμπι στην ταινία ενός 16χρονου καρκινοπαθή

Johnny Depp

Η μήνυση στη μήνυση ήρθε από την εν λόγω εταιρία, η οποία υποστηρίζει πως το αχαλίνωτο lifestyle του Τζόνι Ντεπ οφείλεται για το φούντο των λογαριασμών του, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως ο πρόσφατα χωρισμένος και βραβευμένος (!) ηθοποιός ξοδεύει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, με 30.000 εξ αυτών να πηγαίνει μόνο στο κρασί που πίνει.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα νούμερα που κυκλοφορούν από το πρωί στη δημοσιότητα ξεχωρίζουν τα 3 εκατομμύρια που ξόδεψε ο Ντεπ για να ρίξει τις στάχτες του Χάντερ Τόμσον με ένα κανόνι, τα 75 εκατομμύρια που χρειάζεται για να συντηρεί 14 ολόκληρα σπίτια (μέσα σε αυτά ένας πύργος στη Γαλλία και μια αλυσίδα νησιών στις Μπαχάμες), τα χρήματα που ξόδεψε για να αγοράσει ένα γιοτ 45 μέτρων, να πετάει με ιδιωτικά τζετ και να φυλάει σε 12 διαφορετικές αποθήκες αναμνηστικά του Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη: