Buzz

Τέλος καλό, όλα καλά (;) για τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ

στα 10

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η υπόθεση του επώδυνου διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ λήγει με συμβιβασμό.

Τέλος καλό, όλα καλά (;) για τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ

Σύμφωνα με το «κίτρινο», αλλά πολλάκις έγκυρο TMZ, η Αμπερ Χερντ απέσυρε την αγωγή περιοριστικών μέτρων που είχε καταθέσει κατά του Τζόνι Ντεπ τον Απρίλιο του 2016. Το ποσό που λέγεται ότι θα λάβει από την πλευρά του Τζόνι Ντεπ είναι 7 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το δίκτυο, η Χερντ δεν μπορεί να ασκήσει ξανά αγωγή, δίνοντας έτσι τέλος σε ένα από τα πιο επώδυνα διαζύγια διασήμων των τελευταίων χρόνων με αποκορύφωμα το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες με τον βίαιο και μεθυσμένο Τζόνι Ντεπ, αλλά και σειρά φωτογραφίων από τις συνεχείς κακοποιήσεις της Χερντ από τον σύζυγό της.

Johnny Depp Amber Heard

Οπως αναφέρθηκε, η αστυνομία δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την κακοποίηση που υποστήριξε η Χερντ και έτσι το διαζύγιο έληξε συναινετικά.

«Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και σε στιγμές βίαιη, αλλά πάντοτε δεμένη από αγάπη. Καμία πλευρά δεν είπε ψέματα, ούτε έκανε ψευδείς καταγγελίες για οικονομικό κέρδος. Δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά. Η Αμπερ εύχεται τα καλύτερα για τον Τζόνι στο μέλλον. Η Αμπερ θα δωρίσει τις οικονομικές απολαβές από το διαζύγιο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις γύρω από αυτό το θέμα.»

Johnny Depp Amber Heard

Διαβάστε ακόμη: