Buzz

Bad Christmas Karma: Ο Τζον Γουότερς και τα Χριστούγεννα

στα 10

Πρόκειται για μια σχέση αγάπης μίσους. Μα σίγουρα, μια παθιασμένη σχέση όπως εξηγεί ο ίδιος!

Bad Christmas Karma: Ο Τζον Γουότερς και τα Χριστούγεννα

«Μπορεί να αγαπάς ή να μισείς τα Χριστούγεννα αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τα αγνοήσεις». Ο Τζον Γουότερς μοιάζει αναποφάσιστος, ή καλύτερα αγαπά δίχως αμφιβολία την πιο cheesy και κιτς πλευρά τους: Τα λαμπιόνια, τα στολίδια, την υπερβολή που οι γιορτές συνεπάγονται.

Από την άλλη ο Τζον στολίζει στο σπίτι ηλεκτρική καρέκλα αντί για Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στις ταινίες του έχει προϋπηρεσία ιεροσυλίας απέναντι στα πιο «άγια σύμβολα» της λαμπρής αυτής Χριστιανικής γιορτής. Και φυσικά αγαπά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τόσο ώστε να έχει κυκλοφόρήσει μια δική του συλλογή με τα πιο παράξενα που θα μπορούσε να βρει με τον τίτλο «A John Waters Christmas».

Διαβάστε ακόμη: Best of 2014: Οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς από τον Τζον Γουότερς

Στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να τον δείτε να εξηγεί με λεπτομέρειες την σχέση του με τα Χριστούγεννα και να μας ξεναγεί στο στολισμένο σπίτι του στην Βαλτιμόρη. Το απόσπασμα είναι ένα κλιπ από το ντοκιμαντέρ του Μίτσελ Κέζιν «Jingle Bell Rocks!» που εξερευνά την γοητεία που ασκούν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ανθρώπους το τι χρειάζεται να κάνεις έναν τέλειο χριστουγεννιάτικο δίσκο και ακολουθεί μερικούς αληθινά παθιασμένους ανθρώπους στην αναζητησή τους για το πιο άγνωστο και παράξενο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Απλά μαθήματα... Χριστουγέννων από τον Τζον Γουότερς

Δείτε πιο κάτω τα κατά τον Τζον Γουότερς Χριστούγεννα, αλλά και το τρέιλερ του φιλμ.



Διαβάστε ακόμη: