Buzz

Το βίντεο της μέρας: οι Τζον Κραζίνσκι & Τζέιμς Κόρντεν αναπαριστούν διάσημες ταινίες

στα 10

O ένας δεν έχει το Θεό του. Ο άλλος έχει ένα επιτυχημένο σόου με όλο και πιο φρέσκιες ιδέες για κωμικά σκετς. Συναντήθηκαν.

Το βίντεο της μέρας: οι Τζον Κραζίνσκι & Τζέιμς Κόρντεν αναπαριστούν διάσημες ταινίες

Ο Τζέιμς Κόρντεν κρατάει με επιτυχία τη θέση του στον ανταγωνισμό της Late Night Television με το δικό του «The Late Late Show», βρίσκοντας αφορμές να διασκεδάσει με τους καλεσμένους του και να διακωμωδήσουν μαζί την ποπ κουλτούρα.

Αυτό το έχετε δει; «Frankly my dear, I don't give a damn!»: 30 νέοι ηθοποιοί λένε την ατάκα του «Οσα Παίρνει ο Ανεμος»!

john krasinsky james corden 607

Εχοντας καλεσμένο τον Τζον Κραζίνσκι («The Office») o oποίος έχει πάρει σβάρνα τα talk shows για να διαφημίσει την νέα ταινία του «The Hollars» (και κάνει μέχρι και push-ups σε φιλανθρωπικές προκλήσεις), όλα τα στοιχήματα ήταν στον αέρα. Γιατί, μπορεί ο Κραζίνσκι να έχει την εικόνα του clean cut χολιγουντιανού καλού παιδιού, αλλά όποιος τον παρακολουθεί λίγο καλύτερα ξέρει ότι δεν έχει το Θεό του. Από τα lip sync battles που ήταν δική του ιδέα για παιχνίδι, μέχρι τις φάρσες που σκαρώνει στον γείτονά του Τζίμι Κίμελ, ο Κραζίνσκι ξεχειλώνει τα όρια της κωμωδίας (αλλά και του αυτοσαρκασμού).

Δείτε τους λοιπόν τι σκάρωσαν για να σατιρίσουν διάσημες σκηνές κλασικών ταινιών στο βίντεο που το τελευταίο 24ωρο έχει δικαιολογημένα γίνει viral: από το «Οσα Παίρνει ο Ανεμος» και την επιμονή του Κραζίνσκι να αυτοσχεδιάσει, μέχρι το ραπάρισμα του Κόρντεν στο «Pulp Fiction» οι δυο τους δίνουν ρέστα.


Δείτε περισσότερα βίντεο: