Buzz

Οι Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι μεταμορφώνονται σε (Σέρλοκ) Χολμς & Γουότσον

στα 10

Αυτή την εκδοχή του Σέρλοκ Χολμς θέλουμε να δούμε (αλλά φυσικά το σενάριο θα είναι το κλειδί για το αποδεδειγμένα επιτυχημένιο κωμικό δίδυμο).

Οι Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι μεταμορφώνονται σε (Σέρλοκ) Χολμς & Γουότσον

Οι Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι έχουν αποδείξει την κωμική τους χημεία πολλές φορές στο παρελθόν. Από το «Talladega Nights» μέχρι το «Step Brothers», ο ένας κόβει και ράβει στις ατάκες, τη σωματικότητα και το timing του άλλου.

Γι' αυτό και η είδηση ότι αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν τη δική τους εκδοχή του διδύμου Σέρλοκ Χολμς και Τζον Γουότσον μάς κάνει να ανυπομονούμε. Στο «Holmes & Watson», ο Φέρελ θα ερμηνεύσει τον Σέρλοκ Χολμς, ενώ ο Ράιλι τον πιστό του σύντροφο στις διαλευκάνσεις εγκλημάτων, Γουότσον, για λογαριασμό της Sony Pictures και με σκηνοθέτη τον Ιταν Κοέν («Get Hard»).

Διαβάστε κι αυτό: Γουίλ Φέρελ: ο πιο σκληρά εργαζόμενος κωμικός!

will ferrell john c reilly 607

Το κλειδί φυσικά θα είναι το σενάριο, με τι πρώτη ύλη θα δουλέψουν. Ο Κοέν πάντως (συχνός συνεργάτης του Φέρελ τελευταία) είχε (συν)υπογράψει το «Tropic Thunder», αλλά και το «Men in Black 3». Για να δούμε, λοιπόν, πώς μπορεί να παρουσιάσει ένα από τα πιο θρυλικά και δημοφιλή ζευγάρια φίλων της ποπ κουλτούρας.

Για την ιστορία, ο Φέρελ είχε υπογράψει να παίξει στην ταινία όταν ακόμα συμπρωταγωνιστής του θα ήταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος αποχώρησε για άγνωστους λόγους.

Στηρίζουμε κι αγαπάμε Τζον Σι Ράιλι (ο οποίος ήταν ένα αριστούργημα και στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου).

Η παραγωγή θα ξεκινήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2016, οπότε η ταινία προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Αναμένουμε νεότερα...

Διαβάστε περισσότερα