Φεστιβάλ / Βραβεία

H Τζένιφερ Λόρενς θέλει την Τζόντι Φόστερ για Πρόεδρο των ΗΠΑ!

στα 10

Η Τζόντι Φόστερ τιμήθηκε για την καριέρα της στα Britannia Awards και τουλάχιστον για την Τζένιφερ Λόρενς θα έπρεπε να είναι η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ!

H Τζένιφερ Λόρενς θέλει την Τζόντι Φόστερ για Πρόεδρο των ΗΠΑ!

«Η Τζόντι μου είχε πει κάποτε πως μια μέρα θα κοιτάξω πίσω στις επιλογές που έκανα ως ηθοποιός και θα δω να αντανακλάται κάτι από αυτό που συνέβαινε στην προσωπική μου ζωή. Ετσι κι έκανα και το μόνιμο θέμα σε όλους μου τους χαρακτήρες ήταν ότι όλοι ήταν χαμηλής κοινωνικής τάξης αλλά με μεγάλες ευθύνες. Οταν το σκέφτομαι είναι αλήθεια... Ενώ οι χαρακτήρες της Τζόντι... Βλέπω μια γενναία γυναίκα σε ένα τρομακτικό μέρος. Μου θυμίζει μια γυναίκα που πήγε πίσω από τις γραμμές και άρχισε να σκηνοθετεί όταν αυτό δεν ήταν της μόδας.»

«Παρακαλώ υποδεχτείτε τη ψήφο μου για την επόμενη Πρόεδρο των ΗΠΑ.»

Με αυτά τα λόγια, η Τζένιφερ Λόρενς παρουσίασε τη Τζόντι Φόστερ στην τελετή των Britannia Awards που δίνονται κάθε χρόνο σε Βρετανούς και σταρ του Χόλιγουντ που διατηρούν μια στενή σχέση με την κινηματογραφική βιομηχανία της Αγγλίας. Η 53χρονη Τζόντι Φόστερ παρέλαβε το βραβείο Stanley Kubrick Britannia για το σύνολο της καριέρας της.

Jodie Foster 607

Jodie Foster 607

Στον ευχαριστήριο λόγο της, η Τζόντι Φόστερ απευθύνθηκε στη συζυγό της, φωτογράφο Αλεξάντρα Χέντισον («Μπορώ να κοιτάξω τη γυναίκα μου Αλεξ και να πω πως αυτό κάνω για να ζήσω») και έσπευσε να προειδοποιήσει πως κανένα τιμητικό βραβείο δεν θα ορίσει το τέλος της καριέρας της: «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να υπάρχω στο χώρο και δεν έχω ακόμη τελειώσει.»

Jennifer Lawrence

Jodie Foster 607

Δείτε εδώ τη Τζόντι Φόστερ να απευθύνεται στην Τζένιφερ Λόρενς και να επιβεβαιώνει πως η 26χρονη σταρ της μοιάζει σίγουρα στο πόσο αδέξια ήταν και αυτή όταν ξεκινούσε (αναφερόμενη σαφώς στις μυθικές πτώσεις της Λόρενς σε τελετές βραβεύσεων τα τελευταία χρόνια):


Δείτε εδώ την Κρίστεν Στίουαρτ να μιλάει για την επιρροή της Τζόντι Φόστερ:


Δείτε εδώ την Τζένιφερ Λόρενς και την Τζόντι Φόστερ να φτάνουν στην τελετή με τα φλας των φωτογράφων στραμμένα επάνω τους:



Διαβαστε και δείτε ακόμη