Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ;

στα 10

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να υποδυθεί τον διαβόητο ρόλο στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διασημότερο κακό των υπερηρωικών κόμικ.

Ο Χοακίν Φίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ;

Αν και συνήθως προτιμά να πρωταγωνιστεί σε πιο καλλιτεχνικές ταινίες, ο Χοακίν Φίνιξ έχει και παλιότερα βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων προκειμένου να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον κόσμο των βασισμένων σε κόμικ υπερηρωικών ταινιών. Και τώρα η πιθανότητα αυτή επανέρχεται στο προσκήνιο, ωστόσο πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Ο ηθοποιός που κάποτε είχε φλερτάρει με τον ρόλο του Doctor Strange βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Τζόκερ σε μια ταινία αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στον διάσημο κακό των κόμικ, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς των «Hangover» για λογαριασμό της Warner Bros.

Διαβάστε ακόμη: Χριστέ μου! Τρέιλερ για τη «Μαρία Μαγδαληνή» με τη Ρούνι Μάρα και τον Χοακίν Φίνιξ

Joker 607

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Φίνιξ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Φίλιπς για τον ρόλο και ο ηθοποιός έχει ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει αν και απομένουν ακόμα οι πρακτικές λεπτομέρειες που θα κλείσουν οριστικά τη συμφωνία.

Η Warner Bros είχε ήδη προσεγγίσει τον Λεονάρντο Ντικάπριο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο origin movie του Τζόκερ, το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το ενιαίο σύμπαν των υπερηρωικών ταινιών της DC Comics και θα αφηγείται το πώς ακριβώς ο Τζόκερ έγινε ο υπερ-κακοποιός που όλοι γνωρίζουμε. Το όνομα του Μάρτιν Σκορσέζε είχε επίσης συζητηθεί σε ρόλο παραγωγού, μια που το φιλμ αναμένεται να κινείται πιο κοντά στο κλίμα ενός σκοτεινού δράματος για τον κόσμο του εγκλήματος απ’ ότι σε μια συνηθισμένη υπερηρωική ταινία.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Σκορσέζε συνεχίζει να σχετίζεται με το πρότζεκτ, το σίγουρο πάντως είναι ότι οι διαπραγματεύσεις της Warner με τον Ντικάπριο έπεσαν στο κενό, αφήνοντας το πεδίο ανοιχτό στον Φίνιξ. Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι μια αρκούντως βασανισμένη ερμηνεία στον ρόλο που έχουν ήδη υποδυθεί ο Τζακ Νίκολσον, ο Χιθ Λέτζερ και ο Τζάρεντ Λέτο, με τον τελευταίο να αναμένεται να συνεχίσει να υποδύεται τον χαρακτήρα στις υπόλοιπες ταινίες της DC.

Διαβάστε ακόμη