Buzz

Ετσι θα μοιάζει ο Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Joker», Τοντ Φίλιπς, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο δοκιμαστικό με τον Χοακίν Φίνιξ να προβάρει το μακιγιάζ του Τζόκερ.

Flix Team
Ετσι θα μοιάζει ο Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ

Πριν από λίγες μέρες, ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας της Warner Bros που εξιστορεί την ιστορία ενός από τους διασημότερους -και πιο ενδιαφέροντες- αντιπάλους του Batman, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή του, Χοακίν Φίνιξ, in character.

Σε εκείνη την πρώτη εικόνα, όμως, ο Φίνιξ δεν φορούσε το σήμα κατατεθέν τρομακτικό χαμόγελο του Τζόκερ, καθώς επρόκειτο για μια ματιά στον άνθρωπο πίσω από τα εγκλήματα, όταν ονομαζόταν ακόμη Αρθουρ, πριν μεταμορφωθεί σε μυθικό κακοποιό. Η ανθρώπινη πλευρά του Τζόκερ, άλλωστε, θα κρατά σημαντικό ρόλο στην πλοκή του φιλμ, αφού αυτή θα είναι, όπως λέει ο Φίλιπς, η ιστορία της πτώσης ενός ανθρώπου που η κοινωνία αγνόησε.

Διαβάστε ακόμη: Το όνομά του είναι Αρθουρ. Ο Χοακίν Φίνιξ λίγο πριν γίνει «Joker»

Joker joakin Phoenix 607

Κακά τα ψέματα, πάντως, αυτό που ο κόσμος περιμένει να δει με μεγαλύτερη περιέργεια κι ανυπομονησία είναι το πώς θα μοιάζει ο Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ και το πώς θα χειριστεί η ταινία το ανατριχιαστικό look του παρανοϊκού γελωτοποιού. Και ο Φίλιπς μάλλον το γνωρίζει καλά αυτό, καθώς αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και μια μικρή γεύση από αυτό, μέσα από ένα δοκιμαστικό που αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον Φίνιξ με το πλήρες μακιγιάζ του Τζόκερ.

View this post on Instagram

Camera test (w/ sound). Joker.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on


Φυσικά, πρόκειται μονάχα για ένα δοκιμαστικό, οπότε φανταζόμαστε ότι ενδεχομένως θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο τελικό αποτέλεσμα (και ίσως και κατά τη διάρκεια της ίδιας της ταινίας), ωστόσο το σύντομο βίντεο μας δίνει μια πρώιμη εικόνα για το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει το look του Τζόκερ στο φιλμ του Φίλιπς. Και καθώς η φευγαλέα αυτή πρώτη εικόνα αποκαλύπτει ένα μάλλον σχετικά κλασικό μακιγιάζ κλόουν, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αρχίσουν να οργιάζουν οι αρνητικές αντιδράσεις.

Με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να συμπρωταγωνιστεί, η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

Joker 607

Joker 607

Δείτε ακόμη: