Buzz

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς έγινε πολύ σοφός μετά το «Star Wars»

στα 10

Η μεγάλη επιτυχία φέρνει κι ανησυχία για το επόμενο βήμα. Αλλά ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δεν ανησυχεί για το τι θα κάνει μετά το «The Force Awakens».

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς έγινε πολύ σοφός μετά το «Star Wars»

«Κάθε επιτυχία σημαίνει αναπόφευκτα και αποτυχία.» Τάδε έφη ο ώριμος, ένα βήμα πριν τα 50, Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στο indiewire, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν τον προβληματίζει που τώρα κάθε νέα ταινία του θα συγκρίνεται με τον κριτικό κι εμπορικό θρίαμβο του δικού του «Star Wars: The Force Awakens». Και συμπλήρωσε, για να γίνει πιο σαφής: «Η φράση δεν είναι, "ό,τι ανεβαίνει... ανεβαίνει!"».

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς πιστεύει πως ήρθε η ώρα για λίγο γκέι «Πόλεμο των Αστρων»

Παρότι ο Εϊμπραμς δεν έχει ακόμα καταλήξει στο ποια θα είναι η επόμενη σκηνοθετική δουλειά του, είναι ενθουσιώδης για τις ταινίες (τα "cool" projects), που έχει αναλάβει ως παραγωγός, με την εταιρεία του, Bad Robot Productions. Περισσότερο αυτή τη στιγμή για το «God Particle», μια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζούλιους Ονα (με ντεμπούτο το «The Girl Is in Trouble» του 2015, με παραγωγό τον Σπάικ Λι), ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με ήρωες μια ομάδα αστροναυτών που αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Διαβάστε ακόμη: Υπέροχη ιστορία χολιγουντιανών ονείρων. Πώς οι 16χρονοι Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και Ματ Ριβς γνώρισαν τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

τζέι τζέι εϊμπραμς 607

Ωστόσο, ως σκηνοθέτης, ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δε μοιάζει να αναζητά στην επόμενη ταινία του ένα φιλμ με budget αντίστοιχο του «The Force Awakens» (250 εκ. δολάρια), αντίθετα, η ιδέα μιας μικρής, ανεξάρτητης ταινίας του φαίνεται ακόμα ελκυστική: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ,» είπε ο Εϊμπραμς. «Αν έχεις δουλέψει στην τηλεόραση όπως εγώ, καταλαβαίνεις πώς είναι να δημιουργείς με πολύ πιο περιορισμένα μέσα και οι περιορισμοί είναι, στην πραγματικότητα, ένα πράγμα πολύτιμο.» Ειδικά αν είσαι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και δεν τους έχεις ανάγκη...

Διαβάστε ακόμη: