Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ είχε τα γενέθλιά του κι όλο το Χόλιγουντ συνωμότησε σε μία σειρά από βίντεο

στα 10

Εκτός από νέο βίντεο mean tweets (όπου παρελαύνουν οι πάντες), ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς «σκηνοθέτησε» την ταινία που οραματίστηκε μικρός ο Κίμελ, όταν σκίτσαρε ένα κόμικ με δικούς του υπερήρωες (κι όλο το Χόλιγουντ παίζει στους αντίστοιχους ρόλους). Αυτά είναι γενέθλια!

Ο Τζίμι Κίμελ είχε τα γενέθλιά του κι όλο το Χόλιγουντ συνωμότησε σε μία σειρά από βίντεο

Ο Τζίμι Κίμελ είχε την έκπληξη της ζωής του: το επιτελείο του ετοίμασε μία εκπομπή για τα γενέθλιά του, γεμάτη εκπλήξεις απο τους διάσημους φίλους του. Ο παρουσιαστής της late night ζώνης της αμερικανικής τηλεόρασης αιφνιδιάστηκε από τον Ανταμ Σάντλερ («δεν πρέπει να δουλεύει κάποιος στα γενέθλιά του, αναλαμβάνω εγώ απόψε»), κάθισε σ' ένα αλά Game of Thrones θρόνο (φτιαγμένο από το γενέθλιες καραμούζες) και έβλεπε την κουρτίνα του στούντιο να ανοίγει με την μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.


Δείτε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν σε εμφάνιση έκπληξη στον Τζίμι Κίμελ

Οπως τον Τζορτζ Κλούνεϊ να παρουσιάζει «την ιστορία της ζωής του Τζίμι Κίμελ»....


Ή τον Μπεν Αφλεκ να εμφανίζει στο στούντιο τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, ο οποίος κρατούσε κάτι από την παιδική ηλικία του Κίμελ: ένα comic book που είχε σχεδιάσει πιτσιρικάς, με δικής του έμπνευσης υπερήρωες. Ο Εϊμπραμς του αποκαλύπτει ότι το έκανε ταινία («μάς κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια»). Οσο κι αστειευόταν, μόνο να ένωνε κανείς τους μισθούς που θα ζήταγαν κανονικά οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί που παίζουν στο βίντεο, το μπάτζετ δε θα ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο. Από τον ίδιο τον Αφλεκ, μέχρι την Τζένιφερ Ανιστον, τον Ζακ Γαλιφιανάκη, τον Τζέισον Μπέιτμαν, τον αιώνιο "εθχρό" του Κίμελ, Ματ Ντέιμον, και τόσους άλλους - όλοι ήθελαν να κάνουν αυτό το δώρο στον παρουσιαστή.


Σειρά είχαν και τα mean tweets - η βινιέτα που έχει γίνει διάσημη από το σόου του Κίμελ κι έχει ως ιδέα να διαβάζουν celebrities τις κακίες που γράφουν άγνωστοι χρήστες του twitter για εκείνους. Η ανατροπή του σημερινού βίντεο: οι διάσημοι φίλοι του Κίμελ διάβασαν τις κακίες που γράφονται για τον Κίμελ.


Διαβάστε περισσότερα: