Buzz

Δεν υπάρχει: οι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ & Τζίμι Κίμελ γυρίζουν διαφημιστικό για βίντεο κλαμπ στο Οστιν

στα 10

O Tζίμι Κίμελ θέλησε να βοηθήσει ένα cult video club στο Οστιν, γυρίζοντας το τηλεοπτικό διαφημιστικό τους, και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του (και ντόπιου) Μάθιου ΜακΚόναχεϊ. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από alright, alright, alright...

Δεν υπάρχει: οι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ & Τζίμι Κίμελ γυρίζουν διαφημιστικό για βίντεο κλαμπ στο Οστιν

O Tζίμι Κίμελ κάνει τις εκπομπές του αυτή την εβδομάδα από το Οστιν, Tέξας λόγω της επικαιρότητας του SXSW φεστιβάλ. Ενα από τα σκετς του λοιπόν ήταν ότι θέλει να ενισχύσει την τοπική οικονομία και για αυτό έκανε ένα tweet καλώντας όσους μικροεπιχειρηματίες της περιοχής θα ήθελαν να διαφημιστούν δωρεάν στο σόου του, με δικά του μάλιστα γυρίσματα. Ετσι ανακάλυψε λοιπόν το «Vulcan» βίντεο κλαμπ και τους ιδιοκτήτες του, τον Μπράιαν και την Κρίσταλ - ένα ζευγάρι ξεχασμένο από την εποχή των «Clerks».

Το βίντεο κλαμπ διαθέτει τα πάντα - ποικιλία σε cult ταινίες, ασιατικά σπλάτερ τρόμου αλλά και κασετίνες... καναδέζικων σειρών, που είναι πολύ δημοφιλείς στο Τέξας από ό,τι φαίνεται!

Το μεγάλο ατού της επιχείρησης; Νοικιάζει και πουλάει, ακόμα (!), βιντεοκασέτες. «Δε θέλαμε να τις πετάξουμε» ομολόγησαν οι αλά Κέβιν Σμιθ ιδιοκτήτες και αμέσως μάς έγιναν ακόμα πιο αρεστοί - σαν σουρεάλ, τρυφεροί χαρακτήρες από σειρά της Τίνα Φέι.

Δείτε ακόμα: Ολα τα διαφημιστικά της Lincoln με «Driver» τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ

Matthew & Kimmel VHS commercial 607 1α

Ο Κίμελ τους υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει με κάποιον που αγαπά το σινεμά για να πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό τους. Κι έφερε μαζί του το λεβέντη του Τέξας, Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, ο οποίος δέχθηκε να πει τις ατάκες του σαν να ήταν 1992. Κλείσιμο ματιού. Ή μάλλον, νεφελώδες βλέμμα και ημίκλειστα μάτια.

Matthew & Kimmel VHS commercial 607 2

Μαζί δεν γύρισαν ένα, αλλά τρία διαφημιστικά, όπου ο ΜακΚόνεχεϊ κάνει πλάκα για τα «alright» του (θυμηθείτε εδώ γιατί κανονικά είναι «alright, alright» κι όχι «alright, alright, alright») κι αυτοσαρκάζεται για τα «παραμιλητά» των Lincoln διαφημιστικών του που έμειναν διαβόητα. Δείτε το spoof βίντεο που μιξάρει το διαφημιστικό του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για τη Lincoln, με το «True Detective»

Χαζέψτε τα. Εκτός του ότι είναι αστείο, θα σας πιάσει και μια νοσταλγία για τις παλιές καλές μέρες που χανόσασταν στους διαδρόμους του βίντεο κλαμπ σας ψάχνοντας το cult ανεξερεύνητο ταινιάκι στο πίσω πίσω ράφι.

.

Δείτε ακόμα: