Buzz

Eίναι Παρασκευή: κάνε ένα break να γελάσεις με τα βίντεο της εβδομάδας του Τζίμι Φάλον

στα 10

Νικ Οφερμαν, Nτάνιελ Ράντκλιφ, Ελίζαμπεθ Μπανκς. Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας στο Tonight Show προσφέρουν το γέλιο που χρειαζόμαστε, λίγο πριν το σαββατοκύριακο. Δείτε τα βίντεο...

Eίναι Παρασκευή: κάνε ένα break να γελάσεις με τα βίντεο της εβδομάδας του Τζίμι Φάλον

Ο Τζίμι Φάλον είναι αγαπημένος μας και το Tonight Show, από τότε που το ανέλαβε, έχει παραμείνει ένα από τα tv shows που ξεχωρίζουμε κι ένα τα πρώτα sites που επισκεπτόμαστε. Οχι, δεν είναι όλα τα σκετς επιτυχμένα, ναι, αρκετά είναι τόσο αμερικάνικα που δεν επικοινωνούν με το παγκόσμιο κοινό. Τα περισσότερα όμως (και για αυτό ευθύνεται τόσο ο ίδιος ο ταλαντούχος Φάλον, όσο η εξαιρετική δημιουργική του ομάδα, αλλά, κυρίως, οι ακομπλεξάριστοι χολιγουντιανοί ηθοποιοί) είανι ευφυή και μάς διασκεδάζουν όσο τίποτα άλλο που έχει να προσφέρει η μικρή οθόνη πλέον.

Μιας και είναι Παρασκευή, η μέρα που θέλεις να σπρώξεις λίγο γρηγορότερα για να έρθει το πολυπόθητο σαββατοκύριακο, κάντε ένα break και πατήστε να δείτε τα βίντεο της εβδομάδας που σας συγκεντρώσαμε. Από τον πάντα ξηρά φλεγματικό Νικ Οφερμαν (ο οποίος μάς προτείνει μία δίαιτα για να παχύνουμε στα σίγουρα), μέχρι τα μπουγέλα του Ντάνιελ Ράντκλιφ ή το παιχνίδι taboo με την Ελίζαμπεθ Μπανκς, ο Φάλον προσφέρει απενοχοποιημένο, και τόσο αναγκαίο, γέλιο.

Απολαύστε τα:

.

.

.

Περισσότερος Τζίμι Φάλον: