Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2017: Ο Τζίμι Φάλον σας προσκαλεί στο καλύτερο πάρτι της χρονιάς!

στα 10

Ο Τζίμι Φάλον προετοιμάζεται για την παρουσίαση της 74ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών και μας εξηγεί γιατί αυτά τα βραβεία είναι η πιο fun βραδιά του Χόλιγουντ!

Χρυσές Σφαίρες 2017: Ο Τζίμι Φάλον σας προσκαλεί στο καλύτερο πάρτι της χρονιάς!

Οι Ενώσεις Κριτικών της Αμερικής έχουν το ειδικό τους βάρος. Τα SAG Awards κουβαλούν τη συγκίνηση των ηθοποιών που ξεχωρίζουν και βραβεύουν τους συναδέλφους τους. Τα Οσκαρ είναι η κορύφωση της διαδρομής και για αυτό νιώθεις το άγχος στην ατμόσφαιρα της αίθουσας.

Διαβάστε αναλυτικά: Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι υποψηφιότητες

Οι Χρυσές Σφαίρες όμως είναι ένα μεγάλο πάρτι! Από τους οικοδεσπότες που σπάνε το φράγμα του καθωσπρεπισμού και λένε ό,τι politically incorrect θέλουν (με αποκορύφωση τις φορές που ανέλαβε ο Ρίκι Τζερβέιζ να εκθέσει όλο το Χόλιγουντ), μέχρι τους σκηνοθέτες, σεναριογράφους, παραγωγούς και φυσικά τους σταρ που τρώνε και πίνουν (κυρίως πίνουν) ξεφεύγουν στους ευχαριστήριους λόγους τους ή στις αντιδράσεις τους στους λόγους των άλλων.

Jimmy Fallon Golden Globes 2017 607

Δείτε κι αυτό: Χρυσές Σφαίρες 2017: ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον παρουσιάζει το πρώτο teaser για τη μεγάλη βραδιά

Ολα αυτά είναι γνωστά για όσους από εσάς παρακολουθείτε τις τελετές των κινηματογραφικών βραβείων όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ομολογεί κι ο φετινός οικοδεσπότης των βραβείων: ο Τζίμι Φάλον τις έβλεπε από μικρό παιδί, τις «παρουσίαζε» στο σαλόνι του σπιτιού του και έβαζε τους γονείς του να παραλαμβάνουν fake βραβεία.

Ανυπομονεί λοιπόν να τις παρουσιάσει και στα αλήθεια.

Η 74η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton Hotel.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: