Buzz

Το καστ του Star Wars & ο Τζίμι Φάλον τραγουδούν το μουσικό θέμα της ταινίας

στα 10

Αν είσαι Star Wars fan, με αυτό το βίντεο πρέπει να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Αν δεν είσαι, με αυτό το βίντεο πρέπει να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός (και συγκινητικός).

Το καστ του Star Wars & ο Τζίμι Φάλον τραγουδούν το μουσικό θέμα της ταινίας

Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Dolby Theater του Χόλιγουντ, ενθουσίασε τους πρώτους VIP θεατές του και οδεύει να συναντήσει τα εκατομμύρια του πιστού, φανατικού κοινού του στο παγκόσμιο box-office.

Δείτε εδώ: Ολα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Ενας από τους γνήσιους φανς είναι κι ο Τζίμι Φάλον, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τον (παιδικό!) ενθουσιασμό του για το franchise που έχει γράψει τη δική του cult ιστορία στην κινηματογραφική παιδεία όλων μας. Και συνεχίζει να τη γράφει.

jimmy fallon harisson ford 607

Διαβάστε ακόμα: To «Star Wars» σπάει εισπρακτικά ρεκόρ πριν ακόμη αρχίσει να προβάλλεται

Πώς επέλεξε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις τόσες ιδέες για το promotion της 7ης ταινίας της saga? Βάζοντας το καστ των πρωταγωνιστών να τραγουδήσουν acapella το διάσημο μουσικό θέμα του Star Wars (ή για να είμαστε πιο σωστοί: το medley των μουσικών θεμάτων).

Αρχικά, νομίζεις ότι θα δεις ένα χιουμοριστικό βίντεο - το εγχείρημα μοιάζει αστείο. Οσο προχωρά όμως συνειδητοποιείς κάτι απλό και συγκινητικό: πόσο πολύ το αγαπάνε. Πόσο το άκουσμα απλώς του μουσικού θέματος μπορεί να σε κάνει χαμογελάς, να ενθουσιάζεσαι, να ανυπομονείς. Και στην περίπτωση του καστ: να καμαρώνεις.

Δείτε το. Και η Δύναμη μαζί σας:


Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: