Buzz

«The Jesus Rolls»: αυτό είναι το σίκουελ του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» και είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του

στα 10

O Tζον Τορτούρο είναι (σχεδόν) έτοιμος να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο sequel/spinoff του «Big Lebowski» στο ποιμνίο του.

«The Jesus Rolls»: αυτό είναι το σίκουελ του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» και είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του

Ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν είναι μία από τις πιο cult ταινίες όλων των εποχών, χαρίζοντας στον (έτσι κι αλλιώς αξιαγάπητο) Τζεφ Μπρίτζες την «dude» διάσταση που πάντα του άξιζε.

Παρόλο που ο ίδιος ο Μπρίτζες έχει δηλώσει θετικός στην περίπτωση ενός (κανονικού) sequel, κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί 21 χρόνια μετά.

Το πρότζεκτ όμως που περιμένουμε από το 2016 που έχουμε μάθει τα πρώτα νέα, είναι ένα «spinoff» της υπόθεσης Λεμπόφσκι: η ιστορία του «Χεσούς Κιντάνα», του εξωφρενικού ήρωα του Τζον Τορτούρα με τις μπαντάνες, τα δαχτυλίδια και την ηδυπάθεια.

Δείτε κι αυτό: Καλώς τον Χεσούς! Πρώτη φωτογραφία του Τζον Τορτούρο από το spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι»

Με σεναριογράφο, σκηνοθέτη και, φυσικά πρωταγωνιστή, τον ίδιο, η ταινία (που είχε κάποτε τον τίτλο «Going Places») λέγεται «The Jesus Rolls» και στρέφεται γύρω από τον ανταγωνισμό του Χεσούς με έναν απατεώνα (Μπόμπι Κάναβαλι), για τα μάτια μιας γυναίκας (Οντρέ Τοτού), και κυρίως τις προσπάθειές τους να της χαρίσουν τον πρώτο της οργασμό. Η Σούζαν Σάραντον συμπρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας κακοποιού που μόλις αποφυλακίστηκε έπειτα από μακρόχρονη θητεία πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

«Στην ουσία πιάνουμε την ιστορία από την αποφυλάκιση του Χεσούς. Θα είναι μία πολύ ανθρώπινη κωμωδία. Αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να κυκλοφορήσει μία διαφορετική κωμωδία που θα δείχνει την ηλιθιότητα των αντρών που επιχειρούν να εξηγήσουν με τα δικά τους μέτρα το μυστήριο των γυναικών» δήλωσε ο Τορτούρο. «Οι γυναίκες θα είναι οι δυνατοί χαρακτήρες στην ταινία...»

«Η ταινία καθυστέρησε στο μοντάζ - μου πήρε περισσότερο από όσο πίστευα να τη φέρω στο σημείο που ένιωθα ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα...»

Το «The Jesus Rolls» θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2020.

Διαβάστε περισσότερα: