Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν φωτογραφίζεται για το W κι αποκαλύπτει το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει

στα 10

To περιοδικό W φωτογραφίζει την punk πλευρά της Τζέσικα Τσαστέιν, η οποία αποδεικνύει ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε την εμπνεύσει.

Η Τζέσικα Τσαστέιν φωτογραφίζεται για το W κι αποκαλύπτει το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει

Διάσημο για τις alternative φωτογραφήσεις του, το περιοδικό W επιστράτευσε τον φωτογράφο Στίβεν Κλάιν και το στυλίστα Εντουαρντ Ενινφουλ να μεταμορφώσουν την Τζέσικα Τσαστέιν στην punk της εκδοχή. Η ίδια η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μέσα στο Metropolitan Museum of Art, χαζεύοντας και σχολιάζοντας κλασικά και μεταμοντέρνα έργα τέχνης. Ανάμεσα σε αυτά η πρωταγωνίστρια της «Διάσωσης» και του «Crimson Peak» έμοιαζε με μούσα της Αναγέννησης, ή σαν να έχει ξεπηδήσει από πίνακα του 19ου αιώνα, όπως χαρακτήρισε την διάφανη ομορφιά της Λιν Χίρσμπεργκ που έκανε τη συνέντευξη. Και η αντίστιξη της παλιομοδίτικης σοβαρότητας και εργατικότητας της Τσαστέιν, έτσι όπως φαίνεται στις απαντήσεις της, με την τόλμη και το ταλέντο της να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε την εμπνεύσει αποτελεί και την πιο εύστοχη απάντηση στην ερώτηση «ποια είναι η αληθινή Τζέσικα».

Θυμηθείτε τι είπε σε εμάς: H Τζέσικα Τσαστέιν μιλάει στο Flix: «Επιλέγω τους ρόλους που με τρομάζουν»

Jessica Chastain W 607 1

Ποια είναι η αληθινή Τζέσικα; «Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν, καθώς δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι σαν ηθοποιός θα παίξεις τα πάντα. Δεν την κάνουν όμως και σ' έναν άντρα. Σπάνια ρωτάνε άντρες ηθοποιούς κάτι τέτοιο. Δεν τους απασχολεί...»

Χαζέψτε κι αυτό: H Τζέσικα Τσαστέιν είναι έργο τέχνης!

Jessica Chastain W 607 2

Jessica Chastain W 607 3

Ποια είναι η έμπνευσή της; «Η γιαγιά μου είναι η πηγή έμπνευσής μου. Εκείνη με πήγαινε μικρή στο θέατρο, εκείνη με στήριξε και με έσπρωξε να γίνω ηθοποιός, εκείνη πάντα πίστευε σε μένα. Είμαστε ακόμα πολύ κοντά. Ηταν η συνοδός μου στα Οσκαρ το 2012...»

Jessica Chastain W 607 4

Ο ρόλος της στο prequel της "Χιονάτης και του Κυνηγού" «Μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Μοιάζω σαν στρουμφάκι δίπλα στην πανύψηλη Σαρλίζ. Παίζω μία γυναίκα πολεμιστή, τόσο διαφορετική από τις άλλες γυναίκες που έχω παίξει. Ή μήπως όχι; Ισως όλες να είμαστε πολεμιστές...»

Jessica Chastain W 607 5

Jessica Chastain W 607 7

Ο ρόλος που ονειρεύεται «Ενας από τους στόχους μου είναι να παίξω τον κακό σε μία Τζέιμς Μποντ ταινία. Ο κόσμος με ρωτάει αν θα ήθελα κάποτε να γίνω Bond Girl. Οχι. Θέλω να παίξω τον κακό. Περιμένω αυτό το τηλεφώνημα!»

Jessica Chastain W 607 6

Τζιαν Λούκα Πάτσι ντε Πρεποζούλο, ο σύντροφός της «Είναι ένας πραγματικός gentleman. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Κατάγεται από μία παραδοσιακή, συντηρητική ιταλική οικογένεια. Κανείς από την οικογένειά του δεν έχει ποτέ χωρίσει...»

Jessica Chastain W 607 8

Διαβάστε περισσότερα: