Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν αποδεικνύει με ένα αστείο βίντεο τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

στα 10

Τι ακριβώς ζητάνε οι σκηνοθέτες από τις γυναίκες ηθοποιούς σε μία audition; Πατήστε το play κι αφήστε την Τζέσικα Τσαστέιν να σας εξηγήσει...

Η Τζέσικα Τσαστέιν αποδεικνύει με ένα αστείο βίντεο τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

Πολύ πριν τα γεγονότα των δύο τελευταίων μηνών που άνοιξαν τον απαραίτητο διάλογο για το φάσμα του σεξισμού στο Χόλιγουντ, υπήρξαν νεαρές πρωταγωνίστριες που είχαν ενώσει τις φωνές τους για την ανισότητα στη βιομηχανία. Οχι ότι τις άκουγε και κανείς.

Μία από αυτές ήταν η Τζέσικα Τσαστέιν. «Ράσελ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!» είχε απαντήσει στα σχόλια του Ράσελ Κρόου για τις άνω των 50 γυναίκες ηθοποιούς, ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Καννών δε δίστασε να σχολιάσει τους γυναικείους ρόλους μέσα από τη σοδειά του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο, ενώ στη συνέντευξή της στο Flix είχε εξηγήσει ότι για εκείνη το να μιλά για τα γυναικεία θέματα στο Χόλιγουντ είναι πολιτικό θέμα:

«Στη δουλειά μας δεν έχουμε ίσες ευκαιρίες, ούτε ίση μεταχείριση, ούτε ίδιους μισθούς. Γιατί; Γιατί οι γυναίκες να πρέπει να πουλάμε το image μας ακόμα κι αν έχουμε επιδείξει ότι έχουμε ταλέντο για να παίξουμε τα πάντα; Γιατί μόλις γεράσουμε μας ξεχνάνε;»

Διαβάστε αναλυτικά: Το Flix συναντά την Τζέσικα Τσαστέιν

Και για όσους δεν θέλουν να μπουν σε μία σοβαρή συζήτηση για το θέμα, η Τζέσικα Τσαστέιν, καλεσμένη του Τζίμι Φάλον, κάνει το απαραίτητο σχόλιο μέσα από καθαρόαιμη κωμωδία.

Τι σου ζητάνε σε μία ακρόαση όταν είσαι γυναίκα και τι όταν είσαι άντρας ηθοποιός;

Πατήστε το play. Μέσα από την κωμική υπερβολή μπορεί να διακρίνετε κάποια ψήγματα αλήθειας...


Διαβάστε περισσότερα: