Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν αθόρυβα αρραβωνιάστηκε, αθόρυβα παντρεύτηκε

στα 10

Σε κλειστό κύκλο, παντρεύτηκε χθες στη Βενετία η Τζέσικα Τσαστέιν τον εδώ και χρόνια σύντροφό της Τζιαν Λούκα Πάσι ντε Πρεποζούλο.

Η Τζέσικα Τσαστέιν αθόρυβα αρραβωνιάστηκε, αθόρυβα παντρεύτηκε

H Tζέσικα Τσαστέιν παντρεύτηκε χθες, Σάββατο 10 Ιουνίου, σε κλειστό κύκλο, τον αρραβωνιαστικό της Τζιαν Λούκα Πάσι ντε Πρεποζούλο.

Η τελετή έγινε στο Τρεβίζο της Βόρειας Ιταλίας, στην έπαυλη της οικογένειας Πάσι ντε Πρεποζούλο, «Villa Tiepolo Passi». Οι παπαράτσι κατάφεραν να κλέψουν 1-2 φωτογραφίες του ζευγαριού όταν έβγαιναν από το εκκλησάκι της βίλας.

Διαβάστε κι αυτό: Οι δηλώσεις της Τζέσικα Τσαστέιν για τις γυναίκες έγιναν viral

jessica wedding 607 1

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, κι εκτός από τις οικογένειές τους εκεί παραβρέθηκαν και φίλοι. Οι Αν Χάθαγουεϊ, Εντγκαρ Ρομίρεζ, Εμιλι Μπλαντ ήταν μερικοί από τους φίλους και συνάδελφους της δύο φορές οσκαρικής πρωταγωνίστριας που πέταξαν στην Ιταλία για το γάμο.

Η 40χρονη Τσαστέιν κρατούσε τη σχέση της σε μία διακριτική μυστικότητα, παρόλο που ο αρραβώνας της με τον Τζιαν Λούκα μετρά 5 χρόνια τώρα.

Δείτε κι αυτό: Οταν η Νταϊάν Κίτον φίλησε τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Κέβιν Μπέικον και... τη Τζέσικα Τσαστέιν

jessica wedding 607 2

Τι ξέρουμε για τους Πάσι Ντε Πρεποζούλο: πρόκειται για μία από τις πιο επιφανείς οικογένειες της Ιταλίας με ρίζες ευγένειας που φτάνουν στο 973 μ. Χ (έχουν οικόσημο, τον τίτλο του Κόντε και παράγουν το δικό τους prosecco - «Prosecco di Villa Tiepolo Passi»), ενώ το κτήμα και η έπαυλη στο οποίο παντρεύτηκε το ζευγάρι χτίστηκε το 17ο αιώνα.

Θυμηθείτε κι αυτό: H Τζέσικα Τσαστέιν μιλάει στο Flix: «Επιλέγω τους ρόλους που με τρομάζουν»

jessica wedding 607 3

Το επώνυμό τους σημαίνει «ειρήνη» (καθώς η οικογένειά τους είχε συνδράμει σε μία ιστορική ανακωχή το 1307). Εκεί κέρδισαν και τον τίτλο τιμής του «Κόντε», τον οποίο κουβαλούν μέχρι σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι και η Τζέσικα, από χθες, είναι Κοντέσα - αν και αμφιιβάλουμε ότι η φεμινίστρια ηθοποιός θα το χρησιμοποιήσει.

Ο Τζιαν Λούκα πάντως δουλεύει στο χώρο της μόδας: ξεκίνησε από την εταιρία του Armani, όπου ήταν διευθυντής δημοσίων σχέσεων, ενώ τώρα κρατά την ίδια θέση στο γαλλικό οίκο Moncler.

jessica wedding 607 4

Διαβάστε ακόμα: