Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα ήθελε να παίξει την Μπέβερλι Μαρς στο δεύτερο κεφάλαιο του «Αυτό»

στα 10

Η Τζέσικα Τσαστέιν δήλωσε ενδιαφέρον για τον ρόλο της Μπέβερλι Μαρς σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. Τώρα το μόνο που ευχόμαστε είναι αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα ήθελε να παίξει την Μπέβερλι Μαρς στο δεύτερο κεφάλαιο του «Αυτό»

Πολύ πριν κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία της κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ βιβλίου του Στίβεν Κινγκ το «Αυτό» στις αίθουσες, αρκετοί ήταν εκείνοι που ήδη μιλούσαν για το ποιους ηθοποιούς θα ήθελαν να δουν να ενσαρκώνουν τους, ενήλικους πια, ήρωες του Κλαμπ των Χαμένων στο δεύτερο κεφάλαιο. Οι προτάσεις που ακούγονταν ήταν δεκάδες, αλλά υπήρχε ένα όνομα το οποίο έμοιαζε να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε λίστα, εκείνο που ήθελαν περισσότερο να ενσαρκώσει την ενήλικη Μπέβερλι Μαρς. Αυτό της Τζέσικα Τσαστέιν.

Διαβάστε την γνώμη του Flix για το «Αυτό».

sophia lillis

Αν και καμία από αυτές τις λίστες δεν προέρχεται από κάποια επίσημη πηγή, η Τζέσικα Τσαστέιν δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της πως την ενδιαφέρει αρκετά να πρωταγωνιστήσει στο «Αυτό 2». Πιο συγκεκριμένα είπε πως «αγαπώ τον Αντι και την Μπάρπαρα [Μουσιέτι]. Εχω συνεργαστεί μαζί τους στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αντι, το «Mama». Την πρώτη του ταινία. Και ξέρετε η Μπάρμπαρα είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες οπότε… Θα δούμε… Κοιτάχτε, φυσικά και θέλω να δουλέψω μαζί τους… είναι φίλοι μου. Είμαστε σαν οικογένεια. Ο,τι κι αν κάνουν θα ήθελα να συμμετέχω, όποτε ελπίζω πως θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

Ακόμα και ο σκηνοθέτης Αντι Μουσίετι είχε δηλώσει τον Σεπτέμβρη πως θα ήθελε την Τσαστέιν στην ταινία του. «Η Τζέσι είναι μια θαυμάσια ηθοποιός και μια πάρα πολύ καλή φίλη και θα την ήθελα στον ρόλο της Μπέβερλι. Λατρεύει την ταινία και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά θα πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να γυριστεί [η δεύτερη ταινία]. Υπάρχουν αρκετές ιδέες και για το υπόλοιπο καστ οι οποίες τριβελίζουν το μυαλό μου, αλλά είναι αρκετά νωρίς για να πούμε ονόματα».

Διαβάστε ακόμα: 9 ημέρες πριν το Halloween 2017: «Θα επιπλεύσεις κι εσύ» με τον κλόουν Pennywise

sophia lillis

Αλλά και το καστ των παιδιών της πρώτης ταινίας είχαν ήδη κάποιες ιδέες για το ποιοι θα πρέπει να ενσαρκώσουν τους μεγάλους τους εαυτούς στο δεύτερο κεφάλαιο. Και η ιδέα της Σοφία Λίλις, η οποία παίζει την μικρή Μπέβερλι Μαρς, φαίνεται να συμφωνεί με τους περισσότερους εκεί έξω, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία δεν αργήσει να έρθει μιας και το «Αυτό 2» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2019.


Διαβάστε ακόμα:

beverly marsh Η Μπέβερλι Μαρς από την HitomiTQX