Buzz

Δεν είστε μόνοι: η Τζένιφερ Λόρενς μισεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

στα 10

Σιχαίνεστε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τις προσδοκίες της για προγραμματισμένη ευτυχία και την απογοήτευση που φέρνει το ξημέρωμα μίας ακόμα ίδιας μέρας; Δεν είστε οι μόνοι. Η Τζένιφερ Λόρενς μιλά (απολαυστικά) έξω από τα δόντια...

Δεν είστε μόνοι: η Τζένιφερ Λόρενς μισεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Oλη αυτή η «γιορτινή» ατμόσφαιρα σας σπάει τα νεύρα; Ολη αυτή η πίεση της χαρούμενης, χρυσής Πρωτοχρονιάς είναι κάθε χρόνο αβάσταχτη; Μην ανησυχείτε! Δεν είστε μόνοι! Η Κάτνις είναι μαζί σας. Η Τζένιφερ Λόρενς γύρισε την πρωτοχρονιάτικη γιορτινή εκπομπή (δεν έχει μεταδοθεί ακόμα) του Γκράχαμ Νόρτον (μαζί με τον Εντι Ρεντμέιν) και αποκάλυψε όλα όσα αισθανόμαστε πολλοί από εμάς αυτές τις μέρες:

«Τη σιχαίνομαι, πραγματικά» ομολόγησε η πρωταγωνίστρια του «Joy». «Ποτέ μου δεν είχα μία όμορφη Παραμονή Πρωτοχρονιάς - όλοι πάντα προσπαθούν να περάσουν τέλεια και πάντα απογοητεύονται. Φέτος σκοπεύω να μην κάνω τίποτα. Αν κάτι μου τύχει, τότε βλέπουμε. Συνήθως όμως καταλήγω το πρωί μεθυσμένη κι απογοητευμένη».

Θυμηθείτε κι αυτό πέρσι: Δεν αντέχετε τις Παραμονές Πρωτοχρονιάς; Ο Τζον Ολιβερ έχει τη λύση (με τη βοήθεια του Γουίλεμ Νταφό)

Jennifer Lawrence hates New Years Eve 607 1

Εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε μπλουζάκι (και λύσαμε και το πρόβλημα του "τι φοράνε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς): «Drunk and disappointed»

«Κάνω εύκολα εμετό. Πίνω, είμαι κουρασμένη κι αγχωμένη και καταλήγω να κάνω εμετό. Οδηγούσαμε τις προάλλες με την ατζέντη μου και έπρεπε να κατεβάσω το παράθυρο και να κάνω εμετό, όσο έτρεχε το αυτοκίνητο. Μπροστά τους παπαράτσι. "Στόλισα" τους δρόμους της Νέας Υόρκης...Εδώ έκανα εμετό και στο πάρτι της Madonna πέρσι...»

Μόλις αγαπήσαμε τη Τζένιφερ Λόρενς λίγο παραπάνω. Kαλή χρονιά και να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε (χωρίς μεγάλες προσδοκίες!)

Jennifer Lawrence hates New Years Eve 607 2

Διαβάστε περισσότερα: