Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς δε θέλει με τίποτα να κάνει δίαιτα

στα 10

H Τζένιφερ Λόρενς ήταν τέλεια παρουσιάζοντας το «The Hunger Games: Mockingjay - Part II» στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο. Το μόνο που της έλειπε ήταν... λίγες πατάτες τηγανητές!

Η Τζένιφερ Λόρενς δε θέλει με τίποτα να κάνει δίαιτα

Η Τζένιφερ Λόρενς μιλάει συχνά-πυκνά για τις διατροφικές της συνήθειες - όχι απαραίτητα με δική της πρωτοβουλία, μια και η κούκλα-αλλά-όχι-παναδύνατη ηθοποιός δέχεται συχνά-πυκνά σχετικές ερωτήσεις. Μιλώντας στο πάνελ του «The Hunger Games: Mockingjay - Part II» στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους παριστάμενους για το τι κατανάλωσε ακριβώς πριν μπει στην αίθουσα: «Εφαγα ένα πανίνι και λίγο τυρί με κρακεράκια κι ένα σάντουιτς. Προσπάθησα ν' αρπάξω και λίγες τηγανητές πατάτες αλλά μια αυστηρή κυρία μου έδωσε μια στο χέρι και μου είπε "όχι!". Σκέφτηκα, γουάου, κανείς δε μου έχει μιλήσει μ' αυτόν τον τρόπο απ' όταν βγήκε η πρώτη ταινία της σειράς.»

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί είναι οι επαναστάτες του «The Hunger Games: Mockingjay - Pt II»

τζένιφερ λόρενς 607

Αλλά η Τζένιφερ Λόρενς δε σταμάτησε εκεί, η 25χρονη ηθοποιός ανέπτυξε τη θέση της για τις απαιτήσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας από τις γυναίκες, σχετικά με την ηλικία αλλά και το βάρος τους. «Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες, αλλά κάποιες φορές είναι πραγματικά δύσκολα τα πράγματα. Συζητούσα με κάποιον για το πώς ο χώρος μας απαιτεί γυναίκες πολύ αδύνατες και μου λέει, δεν ξέρω αν είναι αληθινό το πρόβλημα γιατί όλες οι σταρ δείχνουν υγιείς, όχι λιποβαρείς. Και του απάντησα ότι, ναι, έτσι είναι, γιατί όταν φτάσεις σ' ένα επίπεδο αναγνωρισιμότητας στην καριέρα σου, σε προσλαμβάνουν γιατί σε θέλουν στην ταινία τους, δεν τους νοιάζει πια πώς μοιάζεις - το πρόβλημα είναι περισσότερο των νεώτερων ηθοποιών που παλεύουν να τα καταφέρουν. Εγώ τώρα δεν μπορώ να γκρινιάζω ότι δεν έχω πολλές προτάσεις, είμαι αρκετά τυχερή ώστε να μου δίνονται ευκαιρίες. Το ενδιαφέρον θα ήταν να ρωτήσουμε κάποια ηθοποιό που δε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δύο franchise και να δούμε πώς θ' απαντήσει. Οταν ένας παραγωγός ζητήσει από μια άσημη ηθοποιό να χάσει βάρος, μπορεί εκείνη να μην έχει το σθένος ν' αντιδράσει. Οπότε αντί να ρωτάτε την Τζένιφερ Λόρενς, ή τη Σάντρα Μπούλοκ, ή την Κέιτ Γουίνσλετ για το βάρος τους, γιατί δε ρωτάτε τις ηθοποιούς που αναγκάζονται να πιστέψουν ότι μόνο λίγα επιπλέον κιλά βρίσκονται ανάμεσα σ' αυτές και τη μεγάλη επιτυχία;» Και, κάπως έτσι, η Τζένιφερ Λόρενς πέρασε τη συζήτηση στο κυρίως πιάτο.

Διαβάστε ακόμη: