Buzz

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν μισεί τον Μπεν Αφλεκ (και ζητάει απ' όλους να σταματήσουν να τον μισούν)

στα 10

Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά το χωρισμό της με τον Μπεν Αφλεκ, η Τζένιφερ Γκάρνερ μιλάει στο Vanity Fair για την επόμενη μέρα σε έναν κόσμο χωρίς μίσος.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν μισεί τον Μπεν Αφλεκ (και ζητάει απ' όλους να σταματήσουν να τον μισούν)

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ πήραν διαζύγιο τον περασμένο Ιούνιο, εν μέσω δημοσιευμάτων και κίτρινων αποκαλύψεων για ένα γάμο που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα τις φήμες για τη σχέση του Αφλεκ με την γκουβερνάντα των παιδιών τους (είναι μάλλον μόδα, δεν εξηγείται αλλιώς).

Ενα περίπου χρόνο μετά, η Τζένιφερ Γκάρνερ φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του Vanity Fair με αφορμή την έξοδο του «Miracles from Heaven» και μιλάει για πρώτη φορά για το γάμο της, το διαζύγιο και τη νέα της ζωή, δηλώνοντας ευθαρσως πως ο Μπεν Αφλεκ ήταν ο έρωτας της ζωής της, ο γάμος δεν ήταν ένα διαφημιστικό προϊόν και πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μισεί κανείς τον πρώην συζυγό της, αφού πριν απ' όλους δεν το κάνει η ίδια.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής της:

Jeniffer Garner 607

«Ηταν ένας αληθινός γάμος. Δεν ήταν φτιαγμένος για τις κάμερες. Και για μένα ήταν τεράστια προτεραιότητα να μπορέσω να μείνω σε αυτόν. Και αυτό δεν δούλεψε.»

«Δεν παντρεύτηκα τον χοντρό σταρ του σινεμά. Παντρεύτηκα αυτό. Και θα ξαναέκανα το ίδιο αν γύριζα το χρόνο. Δεν μπορείς να έχεις τρία μωρά και τόσο πολύ από αυτό που είχαμε. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. ΤΙ θα κάνω με αυτό;»

«Είναι ο πιο ιδιοφυής άνθρωπος όπου κι αν βρεθεί, ο πιο χαρισματικός, ο πιο γενναιόδωρος. Είναι απλά ένας πολύπλοκος τύπος. Πάντα έλεγα ότι όταν ο ήλιος του σε φωτίζει το νιώθεις, αλλά όταν φωτίζει κάπου αλλού, βρίσκεσαι στο κρύο.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπεν Αφλεκ και το νέο σκάνδαλο από τα χακαρισμένα e mails της Sony

Jennifer Garner 607

«Να σας πω κάτι. Είχαμε χωρίσει για μήνες πριν καν ακούσω τη φήμη με την γκουβερνάντα. Δεν είχε να κάνει σε τίποτα με την αποφασή μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν μέρος της εξίσωσης. Κακή κρίση; Ναι. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά σου να εξαφανίζεται η γκουβερνάντα τους από τη μια μέρα στην άλλη.»

«Γέλασα όταν ο Ρίκι Τζερβέις είπε πως ο Ματ Ντέιμον είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο ο Μπεν Αφλεκ υπήρξε πιστός. Οι άνθρωποι πονάνε - κάνουν πράγματα που μετανιώνουν, που ντρέπονται γι' αυτά και η ντροπή φέρνει πόνο. Κανείς δεν χρειάζεται να τον μισεί για λογαριασμό μου. Σίγουρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον δείρουμε. Μην ανησυχείτε - τα μάτια μου ήταν διάπλατα ανοιχτά κάτα τη διάρκεια του γάμου μας. Ξέρω να προσέχω τον εαυτό μου.»

Jeniffer Garner 607

«Το σημαντικότερο πράγμα για την επόμενη μέρα είναι αυτά τα παιδιά - και είμαστε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι σε σχέση με το τι ελπίζουμε για τη ζωή τους. Σίγουρα, έχασα το όνειρο του να χορέψω με τον άντρα μου στο γάμο της κόρης μου. Αλλά πρέπει να δείτε τα προσωπά τους όταν έρχεται να τα πάρει. Και αν έχεις δει τα παιδιά σου να αγαπούν κάποιον τόσο αγνά και ολοκληρωτικά, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να είσαι φίλος με αυτόν τον άνθρωπο.»

Δείτε εδώ σκηνές από τη φωτογράφηση της Τζένιφερ Γκάρνερ στο Vanity Fair:

Διαβάστε ακόμη: