Buzz

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι ο θηλυκός John Wick στο τρέιλερ του «Peppermint»

στα 10

H πρωταγωνίστρια του «Alias» επιστρέφει δυναμικά στη δράση με μια υπερβίαιη και στιλιζαρισμένη ιστορία εκδίκησης.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι ο θηλυκός John Wick στο τρέιλερ του «Peppermint»

Οι βίαιες περιπέτειες του John Wick (και οι ανάλογες κινηματογραφικές εξορμήσεις του Λίαμ Νίσον) έχουν γίνει μια από τις πιο ένοχες κινηματογραφικές απολαύσεις των τελευταίων ετών, όμως παρά τις όποιες απόπειρες δεν έχουν υπάρξει ανάλογα δυναμικές (και ακραίες) ιστορίες εκδίκησης γένους θηλυκού, που να κρατούν τις σωστές ισορροπίες μεταξύ γελοίου και συναρπαστικού.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φιλοδοξεί να τα αλλάξει όλα αυτά με το «Peppermint», επιστρέφοντας για πρώτη φορά στο είδος της δράσης με το οποίο έγινε διάσημη στο τηλεοπτικό «Alias», πριν αναλωθεί σε μάλλον αδιάφορες ρομαντικές κομεντί και οικογενειακά δράματα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρις Χέμσγουορθ δε φοράει πολλά στο «Bad Times at the El Royale» του Ντρου Γκόνταρντ

Στο «Peppermint», η Γκάρνερ υποδύεται μια μητέρα η οποία ξυπνάει από κώμα έπειτα από τη δολοφονία του συζύγου και της μικρής της κόρης. Οταν το διεφθαρμένο σύστημα αφήνει ελεύθερους τους υπεύθυνους, εκείνη αποφασίζει (φυσικά!) να πάρει το νόμο στα χέρια της. Ορκισμένη να αποδώσει δικαιοσύνη, περνά χρόνια κρυμμένη ακονίζοντας το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα της και επιστρέφει ως μια δολοφονική μηχανή προκειμένου να πάρει βίαιη και μεθοδική εκδίκηση από τους εγκληματίες αλλά και όσους τους προστάτευσαν.

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Πιερ Μορέλ, ο οποίος είναι αν μη τι άλλο έμπειρος σε εξωφρενικές ιστορίες εκδίκησης, καθώς έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων το «Taken» (με τον Λίαμ Νίσον, φυσικά).

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και προετοιμάστε τον εαυτό σας για slow motion overdose.


Διαβάστε ακόμη

Peppermint poster 607