Buzz

Δύσκολοι καιροί για υπερήρωες: ο Μπεν Αφλεκ επιστρέφει σε κλινική αποτοξίνωσης

στα 10

Με παρέμβαση της εν διαστάσει γυναίκας του Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Μπεν Αλφεκ οδηγήθηκε ξανά για έναν τρίτο κύκλο αποτοξίνωσης.

Δύσκολοι καιροί για υπερήρωες: ο Μπεν Αφλεκ επιστρέφει σε κλινική αποτοξίνωσης

Οσκαρικός παραγωγός και σεναριογράφος. Αξιος σκηνοθέτης, διάσημος πρωταγωνιστής. Ο Batman ο ίδιος. Κι όμως, ο Μπεν Αφλεκ παλεύει ακόμα με τους δαίμονές του: παρόλη τη διακριτικότητα με την οποία έχει χειριστεί τη διάσταση τους η Τζένιφερ Γκάρνερ, φήμες τον θέλουν χρόνια αλκοολικό (με αποτέλεσμα αυτό να τον καθιστά «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο») κι αυτό ψιθυρίζεται ως ο κύιος λόγος του διαζυγίου τους.

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, ο Αφλεκ είχε δεχθεί να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και να αντιμετωπίσει τον εθισμό του.

Φαίνεται όμως πώς ακόμα και οι υπερήρωες της μεγάλης οθόνης έχουν τις ίδιες αδυναμίες με εμάς: οι ανασφάλειες επέστρεψαν, τα μοτίβα είναι δύσκολο να σπάσουν, ο Αφλεκ εθεάθη φανερά μεθυσμένος σε φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό, ενώ ένα φορτηγό κάβας ξεφόρτωνε κούτες αλκοόλ έξω από το σπίτι του.

Δείτε κι αυτό: Ο Μπεν Αφλεκ ίσως αποχωρήσει από τον ρόλο του «Batman» μετά το «Justice League»

Ben Affleck back to rehab 607

Κάπως έτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Γκάρνερ βρέθηκε χθες να του χτυπάει την πόρτα και λίγη ώρα μετά να αναχωρεί μαζί του για την κλινική αποτοξίνωσης. Το να παραμείνει καθαρός ήταν πάντα, έτσι κι αλλιώς, ο μόνος όρος που έχει βάλει η ίδια για να μοιράζονται την κηδεμονία των παιδιών.

Αν κανείς σε όλα αυτά συμπληρώσει και την ομολογία του Μπραντ Πιτ για τους πραγματικούς λόγους που τον χώρισε απότομα (;) η Αντζελίνα, κάτι σκοτεινό, αφόρητα πιεστικό, τοξικά ανταγωνιστικό («είσαι τόσο καλός, όσο και η τελευταία σου ταινία») και σάπιο κυριαρχεί στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Εμείς βλέπουμε μόνο τη λάμψη, εκείνοι όμως λυγίζουν στην πίεσης μίας βιομηχανίας που τους εξωθεί εκτός των ορίων τους. Κι αυτός είναι ένας διάλογος που αξίζει να ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα: