Buzz

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ σε ένα διαφημιστικό σποτ για ηλεκτρικές λάμπες (το σουρεάλ βίντεο της μέρας)

στα 10

Ηταν πάντα εκκεντρικός, ιδιοσυγκρασιακός, ένα εξωτικό κου-κου πλάσμα στο χολιγουντιανό κόσμο. Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ όμως με αυτό το σουρεαλιστικό διαφημιστικό... ηλεκτρικών λυχνίων, ξεπέρασε τον εαυτό του. Μας άλλαξε, κυριολεκτικά, τα φώτα.

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ σε ένα διαφημιστικό σποτ για ηλεκτρικές λάμπες (το σουρεάλ βίντεο της μέρας)

Aπό τη «Μύγα» και το «Big Chill» μέχρι την «Μέρα Ανεξαρτησίας» και το franchise του «Jurassic Park», κι από το «Invasion of the Body Snatchers» μέχρι το «Grand Budapest Hotel» του Γουές Αντερσον, ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ υπήρξε πάντα ο ιδιοσυγκρασιακός, γοητευτικά παράδοξος, τρελιάρης (αντι)ήρωας της ταινίας - μία περσόνα που δεν εγκατέλειπε ποτέ ούτε εκτός οθόνης (θρυλικές οι πειραγμένες συνεντεύξεις του στην live αμερικανική τηλεόραση).

Οπότε, δεν είναι ότι ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα. Απλώς είναι απορίας άξιο που στα 62 του χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος να φλερτάρει με τον γκροτέσκο αυτοσαρκασμό και την παράνοια.

Jeff Goldblum Lightbulbs Add2

Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι μία εταιρία όπως η General Electric έχει διευθυντές μάρκετινγκ με χιούμορ που συμφώνησαν να τον κάνουν το «πρόσωπο» του νέου ριζοσπαστικού λυχνία που πατεντάρισαν (κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ, κρατά 22 χρόνια και ρυθμίζεται από app στο κινητό μας).

Η General Electric σας παρουσιάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο φωτισμό: GE Link LED θα σας αλλάξει τον τρόπο που ανάβετε τα φώτα. Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, ακούστε έναν πρωτοκλασάτο celebrity, ο οποίος χρωστά την καριέρα του στους φωτιστές των συνεργείων.

Δεν έχουμε λόγια. Απλά πατήστε το play:

.

Περισσότερα διαφημιστικά: