Buzz

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ βρίσκει το πραγματικό του κάλεσμα στο... street food;

στα 10

Συγγνώμη, αλλά τι δουλειά είχε ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ στο Σίδνεϊ να πουλάει χοτ ντογκς από ένα Sausage Truck;

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ βρίσκει το πραγματικό του κάλεσμα στο... street food;

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Εκκεντρικός και πολυσχιδής και...λίγο τρελός. Εκτός από πρωταγωνιστής μερικών εμβληματικών φιλμ (από τη «Μύγα» και το «Big Chill» μέχρι το «Τζουράσικ Παρκ», για το οποίο μόλις συμφώνησε να επιστρέψει για την επόμενη ταινία του franchise) είναι επίσης αρκετά διάσημος τζαζ πιανίστας, αλλά και η πονηρή κινητήρια δύναμη μερικών σουρεαλιστικών ιντερνετικών βίντεο που έγιναν αυτομάτως viral και cult.

Δεν ξέραμε όμως ότι είναι και... σεφ με food truck, το οποίο, μάλιστα, δουλεύει ο ίδιος.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ σας μαθαίνει πως να πείτε ευχαριστώ ακόμη και για το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Jeff Goldblum food 607

Jeff Goldblum food 607 2

Το truck του, που φέρει κανονικά την πινακίδα «Chef Goldblum’s», βρέθηκε παρκαρισμένο στο Wynyard Park του Σίδνεϊ, όπου ο ίδιος ο Γκόλντμπλαμ εξυπηρετούσε το κοινό που έκανε ουρές για να δοκιμάσει τα χοτ ντογκς του.

Δεν έδωσε καμία απάντηση στο «τι δουλειά έχει εκεί». Αλλωστε, εκτός από δημοσιογράφους που έσπευσαν στο χώρο, οι πεινασμένοι πελάτες του δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τους λόγους. Χαιρόντουσαν για την καλή τους τύχη: να έχουν τον πάντα αστείο Γκόλντμπλαμ να τους σερβίρει κάτι αρκετά νόστιμο.

Instant viral: Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ σε ένα διαφημιστικό σποτ για ηλεκτρικές λάμπες (το σουρεάλ βίντεο της μέρας)

Jeff Goldblum food 607 3

Jeff Goldblum food 607 4

Στους δημοσιογράφους ο Γκόλντμπλαμ παρέμεινε αινιγματικός: «Είμαι εδώ και λίγο καιρό στην Αυστραλία για τη νέα "Thοr" ταινία. Τώρα όμως κάνω ένα άλλο πρότζεκτ το οποίο θα ήθελα προς το παρόν να το κρατήσω κρυφό. Πάντως έχει να κάνει με κάτι σχετικό με το φαγητό...»

«Αγαπώ το φαγητό και με ενδιαφέρει το street food. Αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι περισσότερο...»

Διαβάστε περισσότερα: