Buzz

O Τζεφ Μπρίτζες γράφει το soundtrack για έναν υπέροχο ύπνο!

στα 10

Ο Τζεφ Μπρίτζες κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με τίτλο «Jeff Bridges Sleeping Tapes» και είναι ακριβώς αυτό που μπορείτε να φανταστείτε...

O Τζεφ Μπρίτζες γράφει το soundtrack για έναν υπέροχο ύπνο!

«Ο κόσμος είναι γεμάτος από τόσους πολλούς ανήσυχους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ξεκούρασης - γι' αυτό και γέμισα τις κασέτες ύπνου με ενδιαφέροντες ήχους, θορύβους και άλλα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε έναν ωραίο ύπνο.»

Ο μουσικός Τζεφ Μπρίτζες περιγράφει τόσο απλά μια τρελή ιδέα από αυτές που μόνο αυτός θα μπορούσε να φέρει εις πέρας χωρίς να γελάσει κανείς. Και έχει καθησυχάσει όλους τους θαυμαστές του που πάσχουν από χρόνια αϋπνία.

Sleeping Tapes 607

Διαβάστε ακόμη: «Lost Themes»: To ντεμπούτο άλμπουμ του Τζον Κάρπεντερ ακούγεται σαν από ταινία!

«Μπορεί να χρησιμεύσει ως βοηθητικό ύπνου αλλά μου αρέσει να ακούω το άλμπουμ και οποιαδήποτε στιγμή.», δηλώνει ο Μπρίτζες που μέσω του Squarespace δημιούργησε το «Jeff Bridges Sleeping Tapes», ένα ambient συνονθύλευμα που δεν έχουμε ιδέα αν βοηθάει στον ύπνο, αλλά σε κάθε περίπτωση εμπλουτίζει το παραισθησιογόνο σύμπαν ενός από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς on earth.

Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το λατρεύουμε!

Δείτε εδώ τον Τζεφ Μπρίτζες να συλλέγει ήχους και να εξηγεί τι ακριβώς είναι το πρότζεκτ που επιμελείται:


Δείτε εδώ ένα διαφημιστικό του «Jeff Bridges Sleeping Tapes»:


Μπορείτε να ακούσετε το «Jeff Bridges Sleeping Tapes» εδώ, να το κατεβάσετε με ελάχιστη τιμή ή να αποκτήσετε το συλλεκτική έκδοση και όνειρα γλυκά.

Sleeping Tapes 607

Διαβάστε ακόμη: