Buzz

«Jeanne», o Μπρουνό Ντιμόν ετοιμάζει την συνέχεια του «Ζανέτ: Η Παιδική Ηλικία της Ζαν Ντ’ Αρκ»

στα 10

Ποιος είπε ότι μόνο οι ταινίες με υπερήρωες μπορούν να έχουν συνέχειες;

«Jeanne», o Μπρουνό Ντιμόν ετοιμάζει την συνέχεια του «Ζανέτ: Η Παιδική Ηλικία της Ζαν Ντ’ Αρκ»

Ναι, είναι αλήθεια. Το παράδοξο μιούζικαλ του Μπρουνό Ντιμόν για την Ζαν Ντ’ Αρκ –το οποίο μπορείτε να δείτε στην μοναδική προβολή του στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου- ετοιμάζεται να ακολουθήσει την ιστορία της ηρωίδας του και μετά την εφηβική της ηλικία, στον πόλεμο την δόξα και υποθέτουμε το μυθικό πλέον τέλος της.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους συνεργάτες του Μπρουνό Ντιμόν, ή τους πρωταγωνιστές του «Jeanne», όμως το project χρηματοδοτήθηκε πρόσφατα από το γαλλικό κέντρο κινηματογράφου κι ανακοινώθηκε ήδη ως η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη.

Δείτε ακόμη: «Ζανέτ»: κάτι περισσότερο από μία αιρετική μουσικοχορευτική βιογραφία!

Jeannette, l'enfance de Jeanne d'Arc 607

Εν τω μεταξύ, ο Ντιμόν έχει ήδη έτοιμη την συνέχεια του τηλεοπτικού «P'tit Quinquin» η δεύτερη σεζόν του οποίου θα έχει τον τίτλο «Coin Coin et les Exchtraterestres», κι ελπίζουμε ότι κάποτε θα δούμε τον πάντα αιρετικό σκηνοθέτη να δοκιμάζει την κινηματογραφική του γραφή σε κάτι τόσο mainstream όσο το «Game of Thrones», όπως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε.

To «Ζανέτ: Η Παιδική Ηλικία της Ζαν Ντ’ Αρκ» του Μπρούνο Ντιμόν θα προβληθεί για μια και μοναδική φορά στην Ελλάδα στις 22 Ιανούαριου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή και για την προπώληση εισιτηρίων στο επίσημο site της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.