Buzz

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ πρωταγωνιστεί στο νέο πρότζεκτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Nέα ιστορική σειρά για την Amazon ετοιμάζει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ κι ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θα γίνει ο Κονκισταδόρ του!

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ πρωταγωνιστεί στο νέο πρότζεκτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Η Amazon μόλις ενέκρινε μία ιστορική μίνι σειρά (4 επεισοδίων) που θα αφηγείται την ιστορία του Ισπανού κονκισταδόρ του 16ου αιώνα, Ερνάν Κορτές. Ο Κορτές, ο οποίος γεννήθηκε στο Μεδεγίν της Ισπανίας, ηγήθηκε των επιχειρήσεων για την κατάκτηση της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, στο σημερινό Μεξικό, προς όφελος του Στέμματος της Καστίλης. Οι επιχειρήσεις του ένωσαν δύο πολιτισμούς κι άλλαξαν για πάντα την Ιστορία.

Το σενάριο της σειράς θα υπογράψει ο Στίβεν Ζέιλιαν («The Irishman», «Μoneyball», «Η Λίστα του Σίντλερ»), ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ αγαπάει το heavy metal (και αποκαλύπτει τέσσερις άντρες τους οποίους θα μπορούσε να ερωτευτεί)

Javier Bardem Cortes 607

Kαι ποιος καταλληλότερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο οποίος υπέγραψε κι ως executive producer.

«Η επική, συναρπαστική ιστορία του Κορτές, και τα ονόματα των Στίβεν Σπίλμπεργκ, Στιβ Ζέιλιαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ, πιστεύουμε ότι θα προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία στους θεατές μας» δήλωσε η Σάρον Γιουγκάντο, διευθύντρια ανάπτυξης σεναρίων της Amazon. «Υπάρχουν ελάχιστες προσωπικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας που άφησαν τόσο ανεξίτηλο στίγμα. Ανυπομονούμε για μία επική σειρά γεμάτη δράμα και περιπέτεια...»

javier 607

Διαβάστε κι αυτό: Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ ψηφίζει το Τop 5 των αγαπημένων ταινιών του

«Είναι μεγάλη τιμή να ερμηνεύσει κανείς αυτή την προσωπικότητα και μία αφήγηση με τεράστιας σημασίας ιστορικό πλαίσιο» πρόσθεσε ο Μπαρδέμ. «Οι καλύτερες αρετές και τα χειρότερα πάθη, το φως των πολιτισμών και το σκοτάδι της ανθρώπινης φύσης συναντιούνται στην προσωπικότητα του Κορτές. Ως ηθοποιός, το θεωρώ μεγάλη πρόκληση να υπηρετήσω ένα τόσο μοναδικό πρότζεκτ. Πάλευα για αυτό το ρόλο με πάθος εδώ και χρόνια. Και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Στίβεν Ζέιλιαν...»

Διαβάστε περισσότερα: