Buzz

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα είναι ο κακός στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»;

στα 10

Ετοιμος να κλείσει τη συμφωνία με το στούντιο της Disney είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον (ή μάλλον απέναντι από τον) Τζόνι Ντεπ, ως ο σατανικός αντίπαλος του στο «Πειρατές της Καραϊβικής 5».

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα είναι ο κακός στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»;

Ακολουθεί τα βήματα της συζύγου, Πενέλοπε Κρουζ, που είχε κι εκείνη πρωταγωνιστήσει το 2011 στο «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά»; Πάντως ο 45χρονος Χαβιέ Μπαρδέμ, μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράφει για την 5η ταινία του franchise «Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales» και μάλιστα για το ρόλο του... dead man.

Οπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, ο Μπαρδέμ μετά τον οσκαρικό του κακό στο «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και τον εμβληματικό του κακό στο «Skyfall» (ο οποίος ψηφίστηκε «ο καλύτερος κακός στην ιστορία των Τζέιμς Μποντ ταινιών») είναι έτοιμος να πλάσει άλλον έναν evil character για τη σειρά ταινιών των «Πειρατών της Καραϊβικής» και να σταθεί απέναντι στον «Τζακ Σπάροου» του Τζόνι Ντεπ και τον «Μπαρμπαρόσα» του Τζέφρι Ρας.

Ο ρόλος που προτάθηκε στον Χαβιέ είναι ενός πειρατή-φάντασμα, ο οποίος κατηγορεί τον Τζακ Σπάροου για τον θάνατο του αδελφού του και τον κυνηγά για να πάρει εκδίκηση.

Το πρότζεκτ έχει προγραμματιστεί για γυρίσματα στην Αυστραλία, τα οποία θα διαρκέσουν 5 μήνες και θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Η ταινία θ κ΄νει την πρεμιέρα της τον Ιούλιο του 2017.

Περιμένουμε νεότερα, καθώς η Disney ψάχνει ακόμα κάποιον νεαρό ηθοποιό, για το ρόλο που έχει γραφτεί για να αντικαταστήσει τον αντίστοιχο του Ορλάντο Μπλουμ στη φιλική σχέση του Τζακ Σπάροου με έναν σύμμαχο-πειρατή.

Περισσότερος Χαβιέ Μπαρδέμ: