Buzz

Ο Ματ Ντέιμον κατεβαίνει Σύνταγμα στις νέες σκηνές από το «Jason Bourne»

στα 10

Λίγο πριν την έξοδό του στις αίθουσες, το «Jason Bourne» ανεβάζει τις προσδοκίες με ένα «επιθετικό» teaser και λίγη ακόμη Αθήνα on fire.

Ο Ματ Ντέιμον κατεβαίνει Σύνταγμα στις νέες σκηνές από το «Jason Bourne»

Για τον υπόλοιπο κόσμο, το «Jason Bourne» είναι η μεγάλη επιστροφή του Ματ Ντέιμον στο franchise που εγκατέλειψε μόνο για μια ταινία, εδώ σε συνδυασμό με την επιστροφή του Πολ Γκρίνγκρας που σκηνοθετεί εδώ το τρίτο του φιλμ της σειράς μετά τα «The Bourne Supremacy» του 2004 και το «The Bourne Ultimatum» του 2007.

Για την Ελλάδα, το «Jason Bourne» θα είναι για πάντα η ταινία που δεν γυρίστηκε στην Αθήνα, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για να προσκαλέσει εδώ φιλόξενα την παραγωγή της, με αποτέλεσμα το γύρισμα να γίνει στην Τενερίφη και το μηχανάκι που κλέβει ο Ματ Ντέιμον να είναι κακοφτιαγμένη απομίμηση μιας αστυνομικής μοτοσικλέτας.

Διαβάστε αναλυτικά: O Τζέισον Μπορν «είναι» στην Αθήνα. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του όμως, όχι

Jason Bourne 607

Μετά από το πρώτο τρέιλερ και τις πρώτες εικόνες έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, ένα νέο teaser προδίδει πολλά περισσότερα για τη σχέση του Ματ Ντέιμον με την Ελλάδα, αλλά και για το παρελθόν ενός έτσι κι αλλιώς σκοτεινού ήρωα που μοιάζει πως αντέχει ακόμη σε νέες συγκινήσεις:

Δείτε εδώ και ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας με τους συντελεστές να μοιράζονται στην κάμερα την εμπειρία:


Δείτε παρακάτω το νέο teaser - γροθιά (στο φινάλε, κυριολεκτικά) του «Jason Bourne» που κυκλοφόρησε στις 16.06:


Δείτε ακόμη τρεις νέες σκηνές από το «Jason Bourne» - η πρώτη στην Αθήνα (που δεν είναι η Αθήνα):




Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Jason Bourne