Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο θα παίξει τον Αντι Γουόρχολ. Γιατί όχι;

στα 10

Το επόμενο υποκριτικό πόνημα του Τζάρεντ Λέτο θα είναι η ενσάρκωση του Αντι Γουόρχολ σε μια βιογραφία αξιώσεων...

Ο Τζάρεντ Λέτο θα παίξει τον Αντι Γουόρχολ. Γιατί όχι;

Μπορεί ο Τζάρεντ Λέτο να ήταν μια απογοήτευση στο «Suicide Squad» - παρά την επίμονη προσπάθεια του να μας πείσει για το αντίθετο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε του νέος ρόλος δεν είναι μια είδηση άξια για να προκαλέσει... αντιδράσεις.

Στο ρόλο του Αντι Γουόρχολ, ο Λέτο θα έχει την ευκαιρία να ξετυλίξει τις πολλές πτυχές του καλλιτέχνη που άλλαξε την ιστορία της Τέχνης, σε μια βιογραφία που αυτή τη στιγμή έχει τον τίτλο «Warhol», σε παραγωγή του ίδιου του Λέτο και του Μάικλ Ντε Λούκα («The Social Network», «Captain Phillips») και σενάριο του Τέρενς Γουίντερ («Ο Λύκος της Wall Street») βασισμένο πάνω στο βιβλίο «Warhol: The Biography» του Βίκτορ Μπόκρις που εκδόθηκε το 1989.

Δείτε ακόμη: Ο Τζάρεντ Λέτο είναι Guilty και σέξι

Andy Warhol

O Τζάρεντ Λέτο θα διαδεχθεί τους λίγους που υποδύθηκαν στο παρελθόν τον Αντι Γουόρχολ στο σινεμά: τον Κρίσπιν Γκλόβερ στο «The Doors» του Ολιβερ Στόουν, τον Ντέιβιντ Μπόουι στο «Basquiat» του Τζούλιαν Σνάμπελ το 1996, τον Τζάρεντ Χάρις στο «I Shot Andy Warhol» της Μέρι Χάρον, τον Μαρκ Μπρίνγκλεσον στο «Austin Powers: International Man of Mystery», τον Σον Γκρέγκορι Σάλιβαν στο «54» του 1998, τον Γκάι Πιρς στο «Factory Girl» του 2007, τον Γκρεγκ Τράβις στο «Watchmen» του 2009 και τον Κάρι Ελγουες στο επερχόμενο «The Billionaire Boys Club».

Δείτε εδώ τον Ντέιβιντ Μπόουι να υποδύεται τον Αντι Γουόρχολ στο «Basquiat» του Τζούλιαν Σνάμπελ:


Αν δεν καταφύγει πάλι σε υπερβολές και χαλιναγωγήσει το ταλέντο του με τον τρόπο που το έκανε στο «Dallas Buyers Club» (σε έναν σπαρακτικά ειλικρινή ρόλο), ο Τζάρεντ Λέτο είναι ο άνθρωπος για να δικαιώσει κινηματογραφικά τον Αντι Γουόρχολ. Πριν θα έχει περάσει μια βόλτα από το sequel του «Blade Runner»...

Jared Leto Andy Warhol

Περισσότερος Αντι Γουόρχολ