Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο «τυφλώθηκε» για τον ρόλο του στο «Blade Runner 2049»

στα 10

Ο Τζάρεντ Λέτο για άλλη μια φορά μπαίνει στο πετσί του ρόλου χρησιμοποιώντας διάφορες περίεργες μεθόδους.

Ο Τζάρεντ Λέτο «τυφλώθηκε» για τον ρόλο του στο «Blade Runner 2049»

Γνωρίζαμε πως ο Τζάρεντ Λέτο όταν μπαίνει σε έναν ρόλο, μπαίνει για τα καλά. Πριν λίγο καιρό, στα γυρίσματα της ταινίας «Suicide Squad», o Λέτο, όπου έπαιζε τον Τζόκερ, έστελνε στους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ένα νεκρό γουρούνι και ζωντανούς αρουραίους. Και από ότι όλα δείχνουν ο Λέτο κερδίζει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις για το πως προσεγγίζει έναν χαρακτήρα.

Για τον ρόλο του τυφλού κακού Νιάντερ Γουάλας στο επερχόμενο «Blade Runner 2049», ο Λέτο φορούσε στα γυρίσματα φακούς επαφής που τον τύφλωναν, αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί. O σκηνοθέτης της ταινίας Ντενί Βιλνέβ είπε πως «όλοι μας έχουμε ακούσει τις ιστορίες για τον Τζάρεντ, και το πως μεταμορφώνεται στους χαρακτήρες που παίζει, αλλά αυτό δεν με προετοίμασε για ό,τι επακολούθησε. Μπήκε στο δωμάτιο όπου γίνονταν τα γυρίσματα και δεν μπορούσε να δει τίποτα. Περπατούσε με την βοήθεια κάποιου, πολύ σιγά. Ηταν σαν να έβλεπα τον Χριστό να μπαίνει σε κάποιον ναό. Ολοι μείναμε αποσβολωμένοι και κανείς δεν μιλούσε, ήταν κάτι σαν μια ιερή στιγμή. Ηταν μια τόσο όμορφη και δυνατή στιγμή που σχεδόν δάκρυσα. Κι αυτό ήταν μόνο ένα camera test».

Διαβάστε ακόμα: Κι αν το «Blade Runner» ήταν ένα 40s film noir;

jared leto

O ίδιος ο Λέτο είπε σε όλα αυτά πως «δεν μπήκα σε ένα τόσο δυνατό τριπάκι αυτή την φορά όπως έκανε προηγούμενα, αλλά έμεινα αρκετά συγκεντρωμένος στον ρόλο μου. Είμαι τρελός, αλλά όχι τόσο τρελός».

Το πόσο τρέλα και παράνοια τελικά πουλάει ή όχι ο Τζάρεντ Λέτο με τον ρόλο του κακού στο «Blade Runner 2049» θα το δούμε όταν η ταινία ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: