Buzz

Η Τζέιν πήρε, επιτέλους, το όπλο της

στα 10

Η φετινή ταινία-έπος παραγωγής, το «Jane Got a Gun» με τη Νάταλι Πόρτμαν, κοντεύει να γίνει πραγματικότητα και κυκλοφορεί πρώτες εικόνες.

Η Τζέιν πήρε, επιτέλους, το όπλο της

To 2013, η ταινία που έγινε περισσότερο γνωστή για τα προβλήματα στην παραγωγή της παρά για το περιεχόμενό της (μέχρι να βγει, βέβαια, στις αίθουσες και να σαρώσει τα ταμεία), ήταν το «World War Z». Για το 2014, η αντίστοιχη ατραξιόν ήταν το «Jane Got a Gun», ένα εναλλακτικό γουέστερν, η ιστορία μιας γυναίκας που αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πρώην εραστή της, για να διασώσει τη φάρμα της και τον τραυματισμένο άντρα της που απειλούνται από τη συμμορία του συζύγου. Την Τζέιν του τίτλου ενσαρκώνει η Νάταλι Πόρτμαν κι αυτό είναι περίπου το μόνο στοιχείο στην ταινία, μαζί με το σενάριο, που δεν άλλαξε ποτέ.

Οι περιπέτειες του «Jane Got a Gun»:

Για να θυμηθούμε, συνοπτικά, τις περιπέτειες στη δημιουργία του φιλμ, αρχικά τον εραστή θα υποδυόταν ο Μάικλ Φασμπέντερ, απέναντι στον «συμμορίτη» Νόελ Ετζερτον. Επειτα ο Φασμπέντερ αποχώρησε από το πρότζεκτ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ο Ετζερτον ανέλαβε το ρόλο του εραστή. Την άδεια θέση του αρχηγού της συμμορίας κάλυψε ο Τζουντ Λο. Μόνο που λίγο αργότερα, η σκηνοθέτης της ταινίας, η Λιν Ράμσεϊ, έφυγε την πρώτη μέρα του γυρίσματος! Στη θέση της ήρθε ο Γκάβιν Ο’ Κόνορ (του «Warrior»), αλλά την ταινία παράτησε και ο Τζουντ Λο που είχε δεχτεί να συμμετάσχει μόνο χάρη στη Ράμσεϊ. Το ρόλο του κακού συμμορίτη πήρε για λίγο ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος όμως επίσης αποχώρησε μια και η ταινία πια είχε καθυστερήσει πολύ και η παραγωγή κατέληξε στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Αρα το τελικό τρίο ηθοποιών του «Jane Got a Gun» είναι Νάταλι Πόρτμαν, Τζόελ Ετζερτον και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, με ημερομηνία εξόδου τον Σεπτέμβριο του 2015. Και τώρα που όλα αυτά ξεκαθαρίστηκαν, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω, πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, που παρουσιάζουν ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, κλασικό γουέστερν με γυναίκα ηρωίδα. Πολύ κακό για το τίποτα; Λίγη υπομονή και όλα θα τα μάθουμε, εκτός αν η γκίνια του «Jane Got a Gun» συνεχίσει και στη νέα σεζόν.

jane got a gun 607

jane got a gun 607

jane got a gun 607

jane got a gun 607

jane got a gun 607

Πολύ νωρίτερα από το «Jane Got a Gun», ωστόσο, θα δούμε, πιστεύουμε, τη Νάταλι Πόρτμαν στο «Knight of Cups» του Τέρενς Μάλικ. Διαβάστε περισσότερα: To 2015 είναι εδώ και αυτές είναι οι ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε!