Buzz

Για τον Τζέιμς ΜακΑβόι, το αγαπημένο μέρος σ' όλο τον κόσμο είναι... ο Γέρακας στη Ζάκυνθο

στα 10

Στο Traveller, ο ηθοποιός δηλώνει και γιατί...

Για τον Τζέιμς ΜακΑβόι, το αγαπημένο μέρος σ' όλο τον κόσμο είναι... ο Γέρακας στη Ζάκυνθο

Στο περιοδικό Traveller του Σεπτεμβρίου, ο Τζέιμς ΜακΑβοϊ (που αυτήν την εποχή βλέπουμε στις αίθουσες στο «Atomic Blonde») δίνει μια μίνι συνέντευξη για τα μέρη που αγαπά περισσότερο να επισκέπτεται στον κόσμο.

Η απάντησή του στην ερώτηση: «Πού, σ' ολόκληρο τον κόσμο, νιώσατε πιο ευτυχισμένος;», η απάντησή του έχει... ελληνικό ενδιαφέρον!

Διαβάστε ακόμη: Το Flix βουτάει στις πιο αξέχαστες πισίνες του σινεμά

τζέιμς μακαβοϊ 607

«Στην παραλία Γέρακας, στη Ζάκυνθο, στην Ελλάδα,» ένιωσε πιο ευτυχισμένος παρά ποτέ ο Τζέιμς ΜακΑβοϊ κι εξηγεί γιατί.

«Κολυμπούσα με μάσκα κι αναπνευστήρα, περίπου στα δυόμιση χιλιόμετρα από την ακτή κι άρχισα να κουράζομαι, οπότε έκανα να γυρίσω προς τα πίσω κι είδα μια γιγαντιαία χελώνα να κολυμπά προς το μέρος μου. Τρομοκρατήθηκα, αλλά την ακολούθησα από απόσταση γι' αρκετή ώρα και μετά ανησύχησα μήπως την ενοχλούσα κι έτσι γύρισα να φύγω... κι είδα άλλη μια να κολυμπά προς το μέρος μου. Αυτή την ακολούθησα στη βόλτα της για αιώνες. Κολύμπησα προς την ακτή κι έφτασα στα ρηχά, όπου έβλεπα πόδια ανθρώπων και να μια τρίτη χελώνα, αραχτή στο βυθό της θάλασσας. Εμεινα εκεί, επιπλέοντας και τη χάζευα για κανένα εικοσάλεπτο κι ύστερα βγήκα από το νερό, με το χειρότερο έγκαυμα που είχα πάθει ποτέ. Επέστρεψα δυο χρόνια αργότερα, βέβαιος ότι ήμουν ο γητευτής των χελωνών και δεν είδα απολύτως τίποτα.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: