Buzz

Εξόριστος από το «Guardians of the Galaxy», o Τζέιμς Γκαν βρίσκει καταφύγιο στο «Suicide Squad»

στα 10

Yπεύθυνος για ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise των ημερών μας, o σκηνοθέτης, δεν έμεινε πολύ καιρό δίχως δουλειά.

Εξόριστος από το «Guardians of the Galaxy», o  Τζέιμς Γκαν βρίσκει καταφύγιο στο «Suicide Squad»

Ο Τζέιμς Γκαν υπήρξε θύμα του νεόκοπου πολιτικά ορθού πουριτανισμού του Χόλιγουντ, όταν μια σειρά από ομολογουμένως αμφιβόλου γούστου tweets από το παρελθόν του ήρθαν να τον στοιχειώσουν, κάνοντας την Disney να διακόψει κάθε συνεργασία μαζί του απολυοντάς τον από το «Gurdians of the Galaxy vol. 3» του οποίου το σενάριο είχε ήδη ολοκληρώσει και το οποίο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει γυρίσματα.

Εν τούτοις με την επιτυχία της σειράς ταινιών της Disney να χρεώνεται κατά μεγάλο ποσοστό στα σενάρια και την σκηνοθεσία του Γκαν, ήταν σαφές ότι ο ίδιος δεν θα έμενε πολύ καιρό άνεργος. Και τώρα η Warner Bross ανακοινώνει ότι ο Γκαν αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο της επόμενης ταινίας του «Suicide Squad» και πιθανότατα να σκηνοθετήσει επίσης.

Δείτε επίσης: Εκτός του «Guardians of the Galaxy vol. 3» ο Τζέιμς Γκαν

james gunn 607

Το φιλμ περιγράφεται όχι ακριβώς σαν συνέχεια της ταινίας του Ντέιβιντ Αγιερ, αλλά ως μια επανεκκίνηση του franchise η πρώτη ταινία του οποίου αν και δεν τα πήγε άσχημα στις αίθουσες θα χρειαζόταν δίχως αμφιβολία μια ένεση φρεσκάδας.

Τα νέα της πρόσληψης του Γκαν από την Warner χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό από τον πρωταγωνιστή των «Guardians», Ντέιβ Μπαουτίστα ο οποίος από το twitter δήλωσε διαθέσιμος για έναν ρόλο.

Δείτε ακόμη: