Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

στα 10

Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ, ο Φράνκο αρνήθηκε τις κατηγορίες γυναικών που καταφέρθηκαν εναντίον του στο twitter, έπειτα από τη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Στην πρόσφατη απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου ο Τζέιμς Φράνκο βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για Μιούζικαλ ή Κωμωδία, ο ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας στο μαύρο κοστούμι του την κονκάρδα Time’s Up της κίνησης του Χόλιγουντ για την υποστήριξη των θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Μια φαινομενικά καλών προθέσεων κίνηση (την οποία, άλλωστε, ασπάστηκαν πολλοί από τους παρευρισκομένους στην τελετή), που όμως πήρε διαφορετική τροπή όταν κάποιες γυναίκες δημοσίευσαν στο twitter προσωπικές εμπειρίες τους που κάθε άλλο παρά συνάδουν με την εικόνα που ο Φράνκο ήθελε να παρουσιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Η Κατρίν Ντενέβ (και ακόμη 100 Γαλλίδες) έχουν κάτι να πουν για τον νέο πουριτανισμό

Η πρώτη από αυτές, η ηθοποιός Αλι Σίντι, την οποία ο Φράνκο σκηνοθέτησε σε ένα θεατρικό το 2014, δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά έγραψε στο twitter: «Ο Τζέιμς Φράνκο μόλις κέρδισε. Σας παρακαλώ μη με ρωτήσετε ποτέ ξανά γιατί εγκατέλειψα το σινεμά και την τηλεόραση». Η Σίντι έσβησε έκτοτε τα μηνύματα. Δεν συνέβη το ίδιο, ωστόσο, με την Βάιλετ Πάλεϊ, η οποία -πολύ πιο συγκεκριμένα- ισχυρίστηκε ότι ο Φράνκο την παρενόχλησε σεξουαλικά:

Στη χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Φράνκο στο «The Late Show» του Στίβεν Κολμπέρ, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τον ρωτήσει ευθέως σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς, τους οποίους ο ηθοποιός χαρακτήρισε αναληθείς.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνομιλία στο βίντεο παρακάτω.



Διαβάστε ακόμη