Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο έγραψε ένα ποίημα για τον Χιθ Λέτζερ

στα 10

Η έμπνευση του «ποιητή» Τζέιμς Φράνκο δεν γνωρίζει όρια. Σήμερα ένιωσε την ανάγκη να γράψει ένα ποίημα στην μνήμη του Χιθ Λέτζερ. Και είναι φρικτό.

Ο Τζέιμς Φράνκο έγραψε ένα ποίημα για τον Χιθ Λέτζερ

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, εικαστικός, multimedia καλλιτέχνης, τραγουδιστής και, φυσικά, και ποιητής. Τα ταλέντα του Τζέιμς Φράνκο δεν σταματούν να ξεδιπλώνονται, ούτε οι αφορμές που αναζητά για να μας τα επιδεικνύει. Γράφει κριτικές για ταινίες, απαγγέλει στο youtube τις μεταπτυχιακές του εργασίες, εκθέτει τις φωτογραφίες και τα έργα του σε γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Tώρα αναμένουμε την πρώτη του ποιητική συλλογή, «Directing Herbert White», να κυκλοφορήσει και ο ίδιος καθημερινά μάς τρολάρει: ποιήματα και στιχάκια που έχουν τα ονόματα άλλων ηθοποιών κυκλοφορούν στο Ιντερνετ με την υπογραφή του.

Μετά το Φίνιξ (τη φωνή του Ρίβερ Φίνιξ από τον τάφο) κι από το «αριστούργημα» παρεμβατικό του ποίημα για την Λίντσεϊ Λόχαν...

Fame raped me.
And I raped it, if you know what I'm saying

...τώρα γράφει ένα ακόμα στην μνήμη του Χιθ Λέτζερ. Κι αν ήταν μόνο σαχλό και ασήμαντο θα το παίρναμε για αστείο. Είναι όμως και οριακά προσβλητικό (στ' αλήθεια υπαινίσσεται ότι ο Χιθ Λέτζερ κέρδισε το ρόλο στον «Πατριώτη» γιατί ο Μελ Γκίμπσον είναι κι αυτός Αυστραλός).

Αυτό είναι το «Ledger»:

There had been a time
When we were up for the same roles,
10 Things I Hate about You
(Based on The Taming of the Shrew),
And The Patriot –
Funny, you were Australian and so was Mel –
You were the knight in A Knight's Tale...

Βέβαια υπάρχει πάντα η θεωρία ότι αυτά τα «έργα» δεν ανήκουν στον Τζέιμς Φράνκο, αλλά σ' ένα πραγματικό τρολ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την ταυτότητα του ηθοποιού.

Αλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο Ψεύτικος Τζέιμς είναι μία περφόρμανς του Πραγματικού Τζέιμς, ο οποίος έτσι κάνει μία κριτική για την ψύχωση του κοινού με τα σελέμπριτι.

Οποιος πραγματικά νοιάζεται να σηκώσει το χέρι...

Περισσότερος αναγεννησιακός Τζέιμς Φράνκο: