Buzz

Χαρτομάντιλα τώρα! Ο Τζέικ Τζίλενχαλ σας προκαλεί να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας στο τρέιλερ του «Stronger»

στα 10

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός από τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στον μαραθώνιο της Βοστώνης, το φιλμ του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Χαρτομάντιλα τώρα! Ο Τζέικ Τζίλενχαλ σας προκαλεί να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας στο τρέιλερ του «Stronger»

Η τραγική βομβιστική επίθεση του 2013 στον μαραθώνιο της Βοστώνης άφησε πίσω της τρεις νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες. Ενας από τους τελευταίους ήταν και ο 27χρονος Τζεφ Μπάουμαν, ο οποίος έχασε και τα δυο του πόδια λόγω της έκρηξης και έγινε σύμβολο ηρωισμού για την πόλη, ενώ επιπλέον βοήθησε τις αρχές να εξακριβώσουν την ταυτότητα ενός από τους δράστες.

Βασισμένο στην αληθινή αυτή ιστορία, το «Stronger», το οποίο υπογράφει σκηνοθετικά ο απρόβλεπτος Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν («All the Real Girls», «Pineapple Express», «Manglehorn»), επικεντρώνεται περισσότερο στις επιπτώσεις που είχαν τα δραματικά γεγονότα και η αντίδραση του κόσμου στη ζωή του Μπάουμαν και στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του, Εριν Χάρλεϊ, η οποία ήταν μία από τους δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο. Κατά τραγική ειρωνεία, ο Μπάουμαν βρισκόταν εκεί μόνο και μόνο σε μια προσπάθεια να την ξανακερδίσει...

Διαβάστε ακόμη: Με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Ρίο; Si, vamos!

Stronger 607

Πέρα από μια αυθεντικά δακρύβρεχτη ιστορία που υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, το φιλμ διαθέτει ωστόσο και ένα ασυναγώνιστο καστ που, εκτός από τον Τζέικ Τζίλενχαλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, περιλαμβάνει επίσης τη χαμαιλέοντα Τατιάνα Μασλάνι («Orphan Black») στο ρόλο της κοπέλας του και την πάντοτε συγκλονιστική Μιράντα Ρίτσαρντσον σε εκείνον της μητέρας του Μπάουμαν.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2017, μια –διόλου τυχαία– εξαιρετικά φιλική ημερομηνία εξόδου για ταινίες που έχουν σοβαρές οσκαρικές προσδοκίες.

Προμηθευτείτε χαρτομάντιλα και δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Περισσότερος Τζέικ Τζίλενχαλ

Stronger 607

Stronger 607