Buzz

Ο Τζακ Νίκολσον θα είναι ο (Αμερικάνος) Τόνι Ερντμαν!

στα 10

Στον πρώτο του μεγάλο ρόλο εδώ και χρόνια, ο 80χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί τον πιο αλλόκοτο χαρακτήρα της χρονιάς που περνάει στο αμερικανικό ριμέικ της επιτυχίας της Μάρεν Αντε.

Ο Τζακ Νίκολσον θα είναι ο (Αμερικάνος) Τόνι Ερντμαν!

Αν ισχύει ότι η Paramount έχει αγοράσει, με σκοπό ένα αμερικανικό ριμέικ, τα δικαιώματα του «Toni Erdmann», της ταινίας της Μάρεν Αντε που μπορεί δικαιωματικά να διεκδικεί τον τίτλο της πιο διάσημης ευρωπαϊκής ταινίας φέτος, τότε ο ρόλος του πιο απροσάρμοστου, αξιολάτρευτου, αφόρητου, αλησμόνητου πατέρα που είδαμε πρόσφατα στο σινεμά θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή του Τζακ Νίκολσον, ο οποίος έχει να εμφανιστεί στο σινεμά από το 2010 και το «How do You Know» του Τζέιμς Λ. Μπρουκς.

Διαβάστε ακόμη: Το φτιαγμένο από λογική και αμηχανία σύμπαν της Μάρεν Αντε

Toni Erdmann 607

Μαζί του στο ρόλο της κόρης του - στον οποίο θριάμβευσε η Σάντρα Χίλερ - θα βρεθεί σε ιδανικό κάστινγκ η Κρίστεν Γουίιγκ, ενώ η παραγωγή θα ανήκει στους Ανταμ ΜακΚέι (ο σκηνοθέτης του «The Big Short»), Γουίλ Φέρελ, Τζέσικα Ελμπάουμ, Κρίστεν Γουίιγκ, με την Μάρεν Αντε στο ρόλο του εκτελεστή παραγωγού.

Προσοχή. Τα νέα που μεταφέρει το Variety μοιάζουν να είναι έγκυρα, ωστόσο κανείς από την Paramount ή τους εμπλεκόμενους δεν έχει επιβεβαιώσει το πρότζεκτ, ενώ θα χρειστεί μάλλον να περιμένουμε αρκετά για να δούμε τον «Τόνι Ερντμαν» να μιλάει αγγλικά, αν αναλογιστούμε πως ένα αντίστοιχο πολυαναμενόμενο ριμέικ, αυτό των «Αθικτων», βρίσκεται τέσσερα χρόνια μετά ακόμη σε παραγωγή.

Toni Erdmann 607

Το «Toni Erdmann» προβάλλεται αυτήν την εποχή σε περιορισμένο κύκλωμα στην Αμερική ενώ είναι υποψήφιο για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, εκπροσωπόντας τη Γερμανία.

Διαβάστε ακόμη: Η Μάρεν Αντε μιλά στο Flix για το «Toni Erdmann» και για την αγαπημένη της λέξη: «αμηχανία»

Toni Erdmann Poster 607