Buzz

Τα Ηχοτοπία θα είναι η πιο κινηματογραφική εμφάνιση του ADD 19

στα 10

Λίγο πριν από την εμφάνισή τους στο Ελληνικό στο φετινό ADD 19, τα Ηχοτοπία αφηγούνται στο Flix τέσσερις ιστορίες σινεμά και αληθινής ζωής. Δυναμώστε την ένταση.

Flix Team
Τα Ηχοτοπία θα είναι η πιο κινηματογραφική εμφάνιση του ADD 19

Οπτικοακουστικό πρότζεκτ από την Αθήνα που επαναπροσδιορίζει με ηλεκτρονική μουσική τη νουάρ ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών.

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή για τα Ηχοτοπία - το συγκρότημα του Παναγιώτη Τομαρά (Kiber Volna) και Στέφανου Κωνσταντινίδη (Electroware) - που στη σύντομη ζωή τους μοιάζουν να υπήρχαν από πάντα, μόνιμοι κάτοικοι σε ένα σύμπαν φτιαγμένο από ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, ήχους της πόλης και την ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ενός σινεμά από το μέλλον.

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Ελληνικό στο φετινό ADD 19, αφηγούνται τέσσερις ιστορίες σινεμά και αληθινής ζωής στο Flix. Δυναμώστε την ένταση.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα Ηχοτοπία και τις μουσικές τους εδώ.


Αθήνα

Οπως λέει και ο τίτλος είναι ένα κομμάτι για την πόλη στην οποία ζούμε. Αν και έχουν περάσει 40 χρόνια από τα λόγια του Γιάννη Βόγλη στο «Βρώμικη Πόλις» του Κώστα Ανδρίτσου φαίνεται να μην έχουν αλλάξει και πολλά στην ουσία του πράγματος. Πολύ ζόρι σε κάθε επίπεδο. Είναι αυτό το ζόρι βέβαια που ίσως κάνει την πόλη αυτή ζωντανή, ότι ακόμα ψάχνουμε να βρούμε κάτι μέσα σε αυτό το χάος.



Σπάνιο είδος

Μ. Κοντού: Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να γίνεις για λίγο άνθρωπος
Γ. Φούντας: Τόσα εκατομμύρια επί της γης αυτό παριστάνουν. Γιατί να μην μπορέσω και εγώ (;)

Ενα κομμάτι για το είδος μας…



Αντίο

Είναι μια μουσική ωδή στην ποιητική απαγγελία της Αλεξάνδρα Λαδικού στην «Παρένθεση» του Τάκη Κανελόπουλου, που περιγράφει το ανέλπιστο μιας γνωριμίας και τη λύπη του τέλους που έρχεται.



Νύχτες

«Πέρασα και 'γω χιλιάδες νύχτες με εφιάλτες,
Ξύπνησα χιλιάδες φορές μούσκεμα στον ιδρώτα,
Κυνηγημένος από φαντάσματα».



Τα Ηχοτόπια εμφανίζονται στο ADD 2019, το Σάββατο 25 Μαΐου στο Ελληνικό. Ολες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που γίνεται φέτος δεύτερη χρονιά, συνδιοργάνωση του Six d.o.g.s. και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση στο επίσημο site του.

Add 19 607