Buzz

It's time: Τρέιλερ για το «Captain America: Winter Soldier»

στα 10

Κάποτε ο Στιβ Ρότζερς έμοιαζε ένας παλιομοδίτης ήρωας άλλων καιρών, μα στην καινούρια του ταινία ζει πλέον στο τώρα. Και ξεκάθαρα στον κόσμο των Avengers.

It's time: Τρέιλερ για το «Captain America: Winter Soldier»

Αν η πρώτη ταινία του «Captain America» ήταν σχεδόν μια ταινία εποχής, όμως εδώ ο υπερήρωας ζει πλέον στο τώρα και δυστυχώς δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνει το Σάββατο το βράδυ, αφού όλοι οι φίλοι του έχουν πεθάνει εδώ και κάμποσα χρόνια.

Ομως στο «Captain America: Winter Soldier» έχει πλέον καινούριους φίλους, όπως την Black Widow της Σκάρλετ Γιόχανσον, τον Νίκ Φιούρι του Σάμιουελ Τζάκσον και τον Αντονι Μάκι στον ρόλο του falcon.

Εχει όμως και καινούριους εχθρούς: Μια συνωμοσία που έχει στόχο την οργάνωση S.H.I.E.L.D. Κι έναν εξαιρετικό, επικίνδυνο αντίπαλο που δεν δείχνει να φοβάται την ασπίδα του κι ακούει στο όνομα Winter Soldier.

Εχει επίσης έναν εξαιρετικό guest star, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε έναν ρόλο που πιθανότατα κρύβει περισσότερα απ΄όσα αποκαλύπτει και δυο καινούριους σκηνοθέτες τους Αντονι και Τζο Ρούσο (κάποτε είχαν γυρίσει το «Welcome to Collinwood» και το «You, me and Dupree», αλλά εδώ και χρόνια δουλεύουν στην τηλεόραση), που δίνουν βάση στη δράση και το θέαμα, στον δρόμο που άνοιξαν οι «Avengers».

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και κάντε υπομονή για την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2014.

Διαβάστε ακόμη:

Captain America: ο υπερήρωας της διπλανής πόρτας

2