Buzz

«Ιt was real fun»: Δείτε το βίντεο κλιπ του «Crazy Clown Time» του Ντέιβιντ Λιντς

στα 10

Το video clip του «Crazy Clown Time» είναι ό,τι πιο κοντίνο έχετε δει πρόσφατα σε ταινία του Ντέιβιντ Λιντς. Και αυτό σε κάνει να συγχωρείς πολλά...

«Ιt was real fun»: Δείτε το βίντεο κλιπ του «Crazy Clown Time» του Ντέιβιντ Λιντς

Molly had her rip shirt / Molly had her rip shirt / Suzy, she ripped her shirt off completely / Oh, Molly had her rip shirt / Oh, Molly had her rip shirt / Suzy, she ripped her shirt off completely / Then he poured the beer / Then he poured the beer all over Sally...

Κάπως έτσι συνεχίζει το «Crazy Clown Time» του Ντέιβιντ Λιντς, με τον Buddy, τη Molly, τον Diddy και τα άλλα παιδιά να χύνουν μπίρα ο ένας πάνω στον άλλον, να φτύνουν ο ένας τον άλλον, να ανεβάζουν «οργασμό» στα γρασίδια, να τρέχουν γύρω γύρω και γενικά να περνάνε τέλεια.

Σε μια περιγραφή ενός πάρτι (με τη φωνή του Λιντς) που τώρα εικονογραφήθηκε από τον ίδιο για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Crazy Clown Time» από τον ομώνυμο δίσκο του.

Οσο κι αν τον αγαπάμε, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως ο δίσκος του ακούγεται μόνο υπό ειδικές συνθήκες και πως θα τον ανταλάσσαμε χωρίς ενοχές έστω για λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και από την χειρότερη (υπάρχει;) ταινία του. Αφού, όμως, ο Ντείβιντ μας στερεί σχεδόν σαδιστικά από το να κάνει σινεμά, ας αρκεστούμε σε αυτό το βίντεο που ναι, είναι όσο Λιντς πρέπει για να κρατιόμαστε σε επαφή.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ντέιβιντ Λιντς: