Buzz

«Touch it»: To «In Fabric» του Πίτερ Στρίκλαντ φιλοδοξεί να στοιχειώσει την γκαρνταρόμπα σας

στα 10

Η τέταρτη ταινία του βρετανού σκηνοθέτη είναι ένα παράδοξο μεταμοντέρνο giallo που θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά πριν ψωνίσετε στις εκπτώσεις.

«Touch it»: To «In Fabric» του Πίτερ Στρίκλαντ φιλοδοξεί να στοιχειώσει την γκαρνταρόμπα σας

Ενα στοιχειωμένο φόρεμα βρίσκεται στο κέντρο της ιστορίας της νέας ταινίας του Πίτερ Στρίκλαντ ο οποίος μετά τα «Katalin Varga», «Berberian Sound Studio» και «The Duke of Burgundy», συνεχίζει να θολώνει τα νερά των κινηματογραφικών ειδών με τις απροσδόκητες ακατάτακτες ταινίες του.

Στο «In Fabric» οι εκπτώσεις σε ένα αλλόκοτο πολυκατάστημα σε ένα φασματικό Λονδίνο, φέρνουν στα χέρια δυο διαφορετικών γυναικών ένα κόκκινο φόρεμα που έχει αναμφίβολα κακούς σκοπούς.

Δείτε ακόμη: Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε μια άλλη διάσταση. O Τζόρνταν Πιλ ετοιμάζει την αναβίωση του «Twilight Zone»

in fabric 607

Στο πρώτο κλιπ από την ταινία, η Μαριάν Ζαν Μπαμπτίστ εξυπηρετείται από την πιο αλλόκοτη υπάλληλο που είδατε ποτέ καθώς αναζητά το ιδανικό φόρεμα για να βάλει στο πρώτο της ραντεβού με έναν άντρα που τον λένε Αντώνη, σε ένα ελληνικό εστιατόριο.

in fabric 607

Το φιλμ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο για να περάσει από αυτό του Σαν Σεμπαστιάν και να φτάσει στις Νύχτες Πρεμιέρας μέσα στις επόμενες μέρες.


Δείτε επίσης: