Buzz

Ο Αντι Μουσιέτι θέλει το «It: Chapter 2» να είναι μια «συγκλονιστική εμπειρία» για το κοινό

στα 10

O σκηνοθέτης Αντι Μουσιέτι και μέλη του καστ μίλησαν στο Entertainment Weekly και έδωσαν μερικές νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινίας τρόμου βασισμένη στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.

Ο Αντι Μουσιέτι θέλει το «It: Chapter 2» να είναι μια «συγκλονιστική εμπειρία» για το κοινό

Λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει το «Αυτό: Κεφάλαιο 2» στις αίθουσες και δούμε την τελική αναμέτρηση των, μεγάλων πια, μελών του Κλαμπ των Χαμένων με τον Πενιγουάιζ, το hype της ταινίας έχει φτάσει στα ύψη. Η ταινία μπορεί να είναι προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στο Σεπτέμβριο, αλλά ήδη ετοιμάζεται για την μεγάλη της παρουσίαση στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε για το τέλος του. Ο Πενιγουάιζ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «It: Chapter 2»

Ο σκηνοθέτης Αντι Μουσιέτι μαζί με κάποια μέλη του καστ μίλησαν στο Entertainment Weekly, το οποίο δημοσίευσε και καινούργιες φωτογραφίες από την ταινία, για το τι μας περιμένει όταν ο Πενιγουάιζ επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

[Το άρθρο περιέχει κάποια μικρά spoilers από την ταινία «Αυτό: Κεφάλαιο 2» και το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.]

it chapter 2 607

it chapter 2 607

Σύμφωνα με τον Μουσιέτι η νέα αυτή ταινία θα έχει όλα όσα αγαπήσαμε από την πρώτη και πάει κι ένα βήμα ακόμη παραπέρα: «Νομίζω πως όλα όσα αγάπησε το κοινό από την πρώτη ταινία, όπως το χιούμορ και τα συναισθήματα και ο τρόμος, όλα αυτά θα υπάρχουν κι εδώ. Και θα τα πάμε ένα βήμα παραπέρα σε μερικές περιπτώσεις».

Ο Μουσιέτι πρόσθεσε τέλος πως θέλει το σίκουελ να είναι μια «συγκλονιστική εμπειρία» για το κοινό.

Το σίκουελ διαδραματίζεται 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και όλα τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων έχουν μεγαλώσει, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν εγκαταλείψει το Ντέρι. Αναγκάζονται να επιστρέψουν όταν ο Πενιγουάιζ κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Και όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία σίγουρα γνωρίζετε το που καταλήγουν όλα αυτά, αλλά ο σεναριογράφος Γκάρι Ντάουμπερμαν (ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε και το «Annabelle Comes Home») δήλωσε πως πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και απομακρύνθηκε από τα γεγονότα του βιβλίου.

Ο Μπιλ Χέιντερ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του ενήλικα Ρίτσι, λέει πως η ταινία «δεν θα είναι ίδια όπως το βιβλίο». Στο βιβλίο ο Ρίτσι μεγαλώνει ως μια φτηνή απομίμηση του Χάουαρντ Στερν, αλλά στην ταινία του Μουσιέτι ο Χέιντερ είπε πως ο Ρίτσι θα είναι διαφορετικός και, χωρίς να λέει πως ακριβώς, «θα σας συναρπάσει».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάρι Νταουμπερμάν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το «It: Chapter 2»

it chapter 2 607

it chapter 2 607

Ενας από τους χαρακτήρες που κρατάει την ίδια δουλειά στην ταινία όπως και στο βιβλίο είναι ο Μπίλι, τον οποίο τον ενσαρκώνει ο Τζέιμς ΜακΑβόι. Ο Μπίλι μεγαλώνει και γίνεται συγγραφέας ο οποίος το αλλάζει σε σεναριογράφος. «Βρίσκεται στο Λος Αντζελες για μια ταινία», λέει ο ΜακΑβόι (αν και στο βιβλίο πηγαίνει στην Αγγλία).

Ενας ακόμη που κρατά τον ίδιο χαρακτήρα όπως και στο βιβλίο είναι ο Μάικ του Ισαΐα Μουσταφά, ο οποίος παραμένει στο Ντέρι ως βιβλιοθηκάριος και είναι εκείνος που καλεί τα μέλη του Κλαμπ να επιστρέψουν και να αντιμετωπίσουν τον Πενιγουάιζ. «Ο Μάικ βλέπει πως το Ντέρι είναι αρκετά ιδιαίτερα με έναν σκοτεινό τρόπο. Προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει στην πόλη αυτή και τι μπορεί να κάνει για να το σταματήσει. Εχει μεγάλη εμμονή με αυτό» δηλώνει ο Μουσταφά. Και όπως και στο βιβλίο έτσι και εδώ ο Μάικ είναι ο μόνος που θυμάται τα γεγονότα από την παιδική τους ηλικία.

Μπορεί η ταινία να επικεντρώνεται στα ενήλικα μέλη του Κλάμπ των Χαμένων, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν θα δούμε ξανά τα και τα παιδιά από την πρώτη ταινία. Ο ΜακΑβόι είπε πως: «αντί να καθόμαστε και να λέμε “το θυμάμαι αυτό” το δείχνουμε στο κοινό. Το οποίο είναι υπέροχο γιατί θα ήταν πραγματικά λυπηρό αν αναγκαζόμασταν να πούμε αντίο σε αυτό το καστ το οποίο το κοινό αγάπησε με την πρώτη ταινία. Και με έναν περίεργο τρόπο η ταινία ακολουθεί την δομή του βιβλίου πηγαίνοντας μπρος και πίσω.»

Το «Αυτό: Κεφάλαιο 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα:

it 2 cover 607

it 2 cover 607