Buzz

Ετοιμαστείτε για το τέλος του. Ο Πενιγουάιζ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «It: Chapter 2»

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της κινηματογραφικής διασκευής του διάσημου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ μας πηγαίνει στο σήμερα, με τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων να ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση.

Ετοιμαστείτε για το τέλος του. Ο Πενιγουάιζ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «It: Chapter 2»

Οταν 2 χρόνια πριν κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της κινηματογραφικής διασκευής του διάσημου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ, το «Αυτό», δημιούργησε ένα καινούργιο φανατικό κοινό που άρχισε να «διψάει» για ό,τι είχε το όνομα του μετρ του τρόμου πάνω του. Η ταινία όχι μόνο ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, αλλά ταυτόχρονα κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τις ταινίες τρόμου, και δη όλων αυτών των τελευταίων αποτυχημένων προσπαθειών να μεταφέρουν κάποιο βιβλίο του Κινγκ στη μεγάλη οθόνη.

Ο σκηνοθέτης Αντι Μουσιέτι αποφάσισε να κόψει το βιβλίο στα δυο και να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με την μορφή δυο ταινιών, όπου στο πρώτο μέρος θα επικεντρωθεί στη μικρή ηλικία των πρωταγωνιστών του και το δεύτερο μέρος της θα μας πάει 27 χρόνια μετά όπου τα μέλη των Κλαμπ των Χαμένων είναι πια μεγάλοι και έρχονται αντιμέτωποι για μια, και τελευταία, φορά με τον σατανικό κλόουν Πενιγουάιζ.

Ακόμα και ο ίδιος ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είπε πως θα δούμε ένα πιο εκδικητικό, πιο αιμοδιψή Πενιγουάιζ στο δεύτερο μέρος: «έχει προκαλέσει φόβο στα θύματά του. Εχει επικεντρωθεί στον φόβο αλλά δεν τον έχει νιώσει ποτέ. Τώρα έχει νιώσει κάτι που έχει προκαλέσει ο ίδιος στους άλλους και… υπάρχει μια αλλαγή πηγαίνοντας στην δεύτερη ταινία. Τον γεμίζει μίσος και θυμό απέναντι στα παιδιά, το οποία θα είναι ενήλικες στην δεύτερη ταινία, οπότε νομίζω πως θα έχουμε έναν πιο οργισμένο Πενιγουάιζ. Σίγουρα θα τους κυνηγήσει.»

Διαβάστε ακόμα: Θα επιπλεύσετε ξανά. Ολοι βρίσκονται επί ποδός για το επικείμενο τρέιλερ του «It: Chapter 2»

Είναι αλήθεια πως το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της ταινίας «Αυτό» έχει αργήσει αρκετό καιρό. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα έβγαινε τον Μάρτιο, μιας και το πρώτο τρέιλερ της πρώτης ταινίας κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα του 2017. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κάποιοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή γεύση από την ταινία στις αρχές Απριλίου στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και τότε τα social media είχαν πάρει φωτιά.

Επιτέλους όμως το τρέιλερ κυκλοφόρησε και για εμάς τους υπόλοιπους και δείχνει πραγματικά υπέροχο και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. Το «It: Chapter 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε περισσότερα:

it chapter 2 poster 607