Φεστιβάλ / Βραβεία

To «Isle of Dogs» του Γουές Αντερσον θα ανοίξει το 68ο φεστιβάλ Βερολίνου

στα 10

Η ανάσα των stop motion animation σκύλων του, θα ζεστάνει το κρύο της Berlinale.

Flix Team
To «Isle of Dogs» του Γουές Αντερσον θα ανοίξει το 68ο φεστιβάλ Βερολίνου

Είναι η δεύτερη φορά που μια ταινία του Γουές Αντερσον ανοίγει το φεστιβάλ μετά το «Ξενοδοχείο Grand Budapest» το 2014 το οποίο κέρδισε και την Αργυρή Αρκτο εκείνη τη χρονιά.

Ο Αντερσον είχε βρεθεί στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ και με την «Οικογένεια Τένενμπάουμ» και με το «The Life Aquatic with Steve Zissou» και τώρα θα είναι υποψήφιος για μια ακόμη φορά για την Χρυσή Αρκτο.

Δείτε ακόμη: «Isle of Dogs»: το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι εδώ και εμείς κουνάμε την ουρά μας από χαρά!

isle of dogs 607

Το «Isle of Dogs» είναι η ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού που δεν θα διστάσει να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια προκειμένου να βρει τον σκύλο του, όταν όλα τα σκυλιά της Μεγκασάκι Σίτι θα εξοριστούν σε ένα νησί σκουπιδότοπο.

isle of dogs 607

Το φιλμ φιλοξενεί τις φωνές ανθρώπων όπως οι Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ, Τίλντα Σουίντον, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντουαρντ Νόρτον, Μπράιαν Κράνστον, Λιεβ Σράιμπερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Γιόκο Ονο και Γκρέτα Γκέργουικ κι αναρωτιώμαστε πόσοι από αυτούς θα ταξιδέψουν ως το Βερολίνο για την πρώτη προβολή της ταινίας.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ του φιλμ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: