Buzz

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ ετοιμάζεται για κάτι το πιο αυτοκρατορικό στην τηλεοπτική σειρά «The Romanoffs»

στα 10

Ο δημιουργός του «Mad Men» ετοιμάζει μια νέα σειρά ανθολογίας με θέμα τους Ρομανώφ, με την Ιζαμπέλ Ιπέρ να φέρνει έναν αέρα αυτοκράτειρας, κι εμάς να μας κάνει απλά να θέλουμε να την δούμε σήμερα κιόλας!

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ ετοιμάζεται για κάτι το πιο αυτοκρατορικό στην τηλεοπτική σειρά «The Romanoffs»

Εχουν περάσει ήδη 2 χρόνια από τότε που το «Mad Men» έπαιξε το τελευταίο του επεισόδιο στην μικρή οθόνη. Κι ενώ είχαμε καιρό να μάθουμε το τι κάνει ο δημιουργός της σειράς Μάθιου Γουάινερ όλο αυτό τον καιρό, φαίνεται πως ο ίδιος μας ετοίμαζε μια μικρή έκπληξη.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Γουάινερ ετοιμάζει, σε συνεργασία με το Amazon Studios, μια νέα δραματική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας 8 επεισοδίων με τίτλο «The Romanoffs». Η σειρά θα διαδραματίζεται στην σημερινή εποχή, κι όχι στην Τσαρική Ρωσία, καθώς ακολουθεί τις ζωές κάποιων ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν πως είναι απόγονοι της οικογένειας των Ρομανώφ. Κάθε επεισόδιο θα είναι αυτοτελές και δεν θα επαναλαμβάνει προηγούμενες ιστορίες και ηθοποιούς. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να αποτελεί είδηση, αλλά τα ονόματα που αποκάλυψε στην συνέχεια ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην σειρά του κατάφεραν να κερδίσουν αμέσως τις εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Το «Happy End» του Μίκαελ Χάνεκε έχει trailer. We 're happy

isabelle huppert

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η Ιζαμπέλ Ιπέρ θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να την απολαύσουμε σε κάτι το πιο αυτοκρατορικό μιας και της πάει αρκετά. H Ιπέρ δεν είναι άγνωστη με την τηλεόραση, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε αρκετές σειρές, κυρίως γαλλικές, ακόμα και σε ένα επεισόδιο του «Νόμος και Τάξη».

Το όνομα και μόνο της Ιπέρ μας κάνει όχι μόνο να ανυπομονούμε για την σειρά, αλλά μαζί με το δικό της ακούγονται και τα ονόματα του Τζον Χαμ, της Κριστίνα Χέντρικς και του Τζον Σλάτερι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν σε κάποιο από τα επεισόδια της σειράς. Ο Γουάινερ θα σκηνοθετήσει τα τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια της σειράς η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018.

Διαβάστε ακόμα: